Din inimă pentru Mihail Jigan

92,748 USD Din 100,000 necesari
93%
5731 Donații
42 Zile rămase
Nume Prenume Natalia
Vârsta 29 ani
Suma necesară 100,000 US Dollar

Update18.08 

 Dragii nostri, atata disperare, atatea lacrimi si mii de rugaciuni vine de la un copilas de 4 anisori care astazi el nu ca ne implora,  dar sta ingencheat in fata unei icoane si se roaga sa nu isi piarda tatal... Durerea acestui tata le mai ia pastilele iar operatia este de urgenta, are cancer la intenstin si Mihai e barbatul, e tatal care a lupta cu ultimele puteri sa isi salveze viata... Eu nu stiu ce poate fi mai dureros cand vezi ca un copil de 4 anisori sa planga si sa-l roage pe tatal lui sa nu ii parareasca, eu nu stiu ce poate fi mai dureros pentru acest tata care nu mai poate de durere insa incearca sa fie cat de puternic  posibil in fata copilasului lui de 4 anisori... Dragii nostri, sunt necesari de inca 37.000 dolari ca sa salvam viata lui Mihai, avem nevoie de voi ingeri pazitori, pentru ca viata acestui tatic e pe o muchie de cutit... Stiti ce face acum copilul lui? Se roaga in momentul in care taticul lui isi asteapta sansa la viata, pentru ca aceasta sansa e in mainile a 37.000 dolari si plus reabilitarea, de care ei nu dispun... E acel moment cand timpul de asteptare e atat de pretios, cand minutele se transforma in dureri si o frica enorma ca sa nu fie prea tarziu... Priviti acest copil de 4 ani care ingenuncheat la icoana ne roaga sa-i salvam tatal. Haideti sa punem mana de la mana si sa reusim azi, maine, cat nu e tarziu, ca acest baietel sa nu-si piarda tatal... Haideti sa salvam o familie intreaga de la o mare tragedie... Va rugam fiti alaturi de o viata de om, din orice tara, din orice colt al lumii, donand cat va lasa inima aici :

  • Suma necesară estimativă: 15200 dolari+17500+ 5000 +37500 si reabilitarea 
  • Tratament: Turcia

Mesajul surorii:

Vin cu rugamintea la oameni cu suflet mare de a ma ajuta.   La varsta de 28 ani fratele meu a fost pus la o mare incercare, a fost diagnosticat cu cancer. Mihai este din Ialoveni si  necesita o interventie chirurgicala la o clinica din Turcia.  Va rog cum nu am mai facut-o niciodata ajutati-ne cu orice,  cu o distribuire,cu o mica, mica donatie de a-mi salva viata fratelui meu si de a avea si el posibilitatea sa isi vada copilasul cum creste copilul. 
Va rog foarte frumos, suntem cu totii disperati si ne rugam zi si noapte sa se faca bine, dar din pacate posibilitatile noastre sunt minime si nu putem nici macar imagina cum am putea aduna sau lua acesti bani.

 

Campanie începută la 24 December 2018
Zile rămase 42
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 21 Jun, 2022 21:24 85
5 EUR
Donație anonimă 2 Jun, 2022 20:52 145
5 EUR
Oleg Burca 26 May, 2022 03:58 81
10 EUR
Însănătoșire grabnică!
Alexandru Cebotari 23 May, 2022 18:07 416
2 EUR
Ramona Schifirnet 6 May, 2022 10:16 64
99 MDL
Toate donațiile
18 Aug, 2021

Dragii nostri, atata disperare, atatea lacrimi si mii de rugaciuni vine de la un copilas de 4 anisori care astazi el nu ca ne implora,  dar sta ingencheat in fata unei icoane si se roaga sa nu isi piarda tatal... Durerea acestui tata le mai ia pastilele iar operatia este de urgenta, are cancer la intenstin si Mihai e barbatul, e tatal care a lupta cu ultimele puteri sa isi salveze viata... Eu nu stiu ce poate fi mai dureros cand vezi ca un copil de 4 anisori sa planga si sa-l roage pe tatal lui sa nu ii parareasca, eu nu stiu ce poate fi mai dureros pentru acest tata care nu mai poate de durere insa incearca sa fie cat de puternic  posibil in fata copilasului lui de 4 anisori... Dragii nostri, sunt necesari de inca 37.000 dolari ca sa salvam viata lui Mihai, avem nevoie de voi ingeri pazitori, pentru ca viata acestui tatic e pe o muchie de cutit... Stiti ce face acum copilul lui? Se roaga in momentul in care taticul lui isi asteapta sansa la viata, pentru ca aceasta sansa e in mainile a 37.000 dolari si plus reabilitarea, de care ei nu dispun... E acel moment cand timpul de asteptare e atat de pretios, cand minutele se transforma in dureri si o frica enorma ca sa nu fie prea tarziu... Priviti acest copil de 4 ani care ingenuncheat la icoana ne roaga sa-i salvam tatal. Haideti sa punem mana de la mana si sa reusim azi, maine, cat nu e tarziu, ca acest baietel sa nu-si piarda tatal... Haideti sa salvam o familie intreaga de la o mare tragedie... Va rugam fiti alaturi de o viata de om, din orice tara, din orice colt al lumii, donand cat va lasa inima aici : https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-mihail-jigan

Galerie

13 Aug, 2019

Mihail Jigan, a venit in vizita si abia l-am recunoscut. Cand ne imi amintim in ce stare a plecat. Cat de grava era situatia, nici nu stiam cum sa mai incurajam rudele sotia, care este o femeie ca o paine calda. Atat de puternica, a dormit langa el zi de zi si l-a sustinut in cele mai grele momente... Astazi au povestit calvarul prin care au trecut.... prin cate au trecut si cat de mult totusi au crezut. Ne bucuram ca ei au crezut si au luptat pana la urma. Operatii grele, foarte grele, Mihai a suferit enorm si uneori pur si simplu urla de durere, dar cel mai greu i-a fost sotiei psihologic sa vada zi de zi prin ce chin trece tatal copilului ei si jumatatea sufletului ei.... O femeie puternica care azi ne-a dat o lectie pentru multi din noi. Astazi Mihai este alt om, cel mai strasnic e in urma si viata lui nu mai este in pericol, dar drumul spre o reabilitare completa este lung si mai presupune cateva operatii... fapt pentru care va rugam enorm sa fiti in continuare de aceasta familie minunata. Fericirea care o vedeti acum, se datoreaza bunatatii omenesti, datorita Domnului care a avut alte planuri cu ei. Si datorita medicilor care au crezut in sansele lui si au luptat pana in ultima clipa. Dragii nostri, sa fim alaturi de ei pana la sfarsit si sa il ajutam pe Mihai sa poata face urmatoarele operatii.

Va multumim cu plecaciune!

Galerie

Video

24 Dec, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri