Din inimă pentru Miriam Durnea

7,096 EUR Din 15,000 necesari
47%
461 Donații
95 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Rodica Durnea
Suma necesară 15,000 Euro

  • Nume: Miriam
  • Prenume: Durnea
  • Diagnostic: malformație cardiacă congenitală ventricol unic, hipoplazma triunghiului pulmonare
  • Suma necesară: 7000 euro
  • Tratament: Ucraina, Kiev

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Rodica Durnea suntem din or. Șoldănești. Ieri la data de 30.01.2018, am născut o fetiță de 3,6 kg pe nume Miriam. După investigații medicii au confirmat ceea ce bănuiam încă în timpul sarcinii. Miriam a fost diagnosticată cu malformație cardiacă congenitală ventricol unic, hipoplazma triunghiului pulmonare. Mi s-a spus că avem șanse doar dacă facem operație cât mai urgent. La Kiev suntem așteptați și trebuie să plecăm cât mai repede, dar din păcate 7000 euro necesari pentru operație  pentru noi este prea costisitor. Vă rugăm din suflet să ne ajutați, pentru Miriam orice zi contează, vă rugăm până la pământ să fiți alături de fetița noastră, ajutați-ne să o salvăm. Orice mică donație pentru noi acum înseamnă totul, înseamnă viața fiicei noastre. Vă mulțumim tuturor pentru orice susținere, sprijin și donații!

Campanie începută la 31 January 2018
În cîte zile s-a colectat 95
Creat de P CaritateMD
Regiune or. Soldanesti
Categorie Social
Ioncu Cristina 6 May, 2018 09:32
238 MDL
Insanatosire grabnica voua !!!
Vasile Sirnai 5 May, 2018 18:26
20 USD
Insatosire rapida si sa creasca mare printesa dumneavoastra!!!
Cristina Tcacenco 4 May, 2018 17:12 12
500 MDL
Donație anonimă 3 May, 2018 22:39 6
199 MDL
Sa crești mare puișor!!!!
Snejana Brasovean 3 May, 2018 17:00 482
10 EUR
Toate donațiile
21 Jan, 2020

Miriam va multumeste pentru viata!

Ingeri pazitori, Miriam, familia va multumeste pentru viata! Un mesaj in care intelegem ca orice sacrificiu se merita. 

 Multumim ingeri pazitori pentru tot sprijinul si ajutorul oferit!

Galerie

9 Sep, 2019

Miriam Durnea va multumeste pentru viata

Dragii nostri, scumpa si dragalasa Miriam va multumeste pentru viata, pentru copilarie si pentru aceste momente pline de fericire.  Prin cate a trecu, inca de la nastere puiu asta a fost chinuit, dar astazi priviti ce minune de fetita creste. Multumim pentru ca ati fost alaturi si astazi ne bucuram impreuna pentru ea.  Ea la noi deja e fata mare,  sanatoasa si atat de frumoasa. Miriam va saluta si va multumeste pentru viata. 

Galerie

27 Dec, 2018

Dragii nostri, priviti minunea, priviti zambetul micutei si tineti minte un lucru, acest zambet de care mama se bucura acum, este datorita voua, datorita oamenilor care au fost alaalaturi de inimioara micutei. Miriam va ureaza sarbatori frumoase, implinite alaturi de cei dragi si va multumeste pentru viata.

Multumim din suflet pentru vietile salvate. Va iubim si va cuprindem.

Galerie

3 May, 2018

Dragii nostri, astazi mamica micutei Miriam a luat legatura cu noi sa ne spuna ca Miriam acum este in reanimare dupa iarasi o operatie la inimioara. Situatia este stabila, este in afara pericolului insa ingerasul acesta micut are nevoie repetat de ajutor. Acum Miriam se afla cu mamica ei la Kiev, mamica este foarte disperata, costurile pentru operatie ajung la 8000 euro, iar de asa o suma familia nu dispune. Si totusi noi suntem unica sansa, speranta pentru acest pui de om nevinovat. Mamica pur si simplu ne implora sa o ajutam sa-si salveze fetita. Are doar 3 luni de zile si noi credem ca Miriam va avea o viata frumoasa si o copilarie fericita, dar acum ea are nevoie de sprijinul si ajutorul nostru.

Galerie

22 Mar, 2018

Noutati frumoase de la micuta Miriam. Acum este acasa, dupa operatie, este o adevarata luptatoare, a rezistat si acum micuta se simte foarte bine. Impreuna am salvat o viata, impreuna am schimbat inca un destin. Multumim dragii nostri!

Galerie

13 Feb, 2018

Dragii nostri, micuta Miriam, este la Kiev, dupa prima operatie se simte mai binisor insa parintii au nevoie repetat de ajutor. 2000 euro mai sunt necesari pentru micuta, o suma de care parintii nu dispun, si ne cer cu disperare ajutorul repetat. Micuta din primele zile ale vietii a aratat ca este o adevarata luptatoare, e atat de rezistenta la toate chinurile iar noi va rugam din tot sufletul sa ajutam acest mic sufletel, acest ingeras care vrea sa traiasca. Sa fim impreuna pana la sfarsit pentru sufletelul ei pur si nevinovat. Din inima donati pentru dragalasa Miriam,pentru ca ea are nevoie de ajutorul nostru. Multumim cu plecaciune pentru tot ce faceti!

Galerie

Video

Am dat start campaniei

Ştiri