Din inimă pentru Miriam Durnea

7,096 EUR Din 15,000 necesari
47%
461 Donații
95 în cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Rodica Durnea
Suma necesară 15,000 Euro

  • Nume: Miriam
  • Prenume: Durnea
  • Diagnostic: malformație cardiacă congenitală ventricol unic, hipoplazma triunghiului pulmonare
  • Suma necesară: 7000 euro
  • Tratament: Ucraina, Kiev

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Rodica Durnea suntem din or. Șoldănești. Ieri la data de 30.01.2018, am născut o fetiță de 3,6 kg pe nume Miriam. După investigații medicii au confirmat ceea ce bănuiam încă în timpul sarcinii. Miriam a fost diagnosticată cu malformație cardiacă congenitală ventricol unic, hipoplazma triunghiului pulmonare. Mi s-a spus că avem șanse doar dacă facem operație cât mai urgent. La Kiev suntem așteptați și trebuie să plecăm cât mai repede, dar din păcate 7000 euro necesari pentru operație  pentru noi este prea costisitor. Vă rugăm din suflet să ne ajutați, pentru Miriam orice zi contează, vă rugăm până la pământ să fiți alături de fetița noastră, ajutați-ne să o salvăm. Orice mică donație pentru noi acum înseamnă totul, înseamnă viața fiicei noastre. Vă mulțumim tuturor pentru orice susținere, sprijin și donații!

Ioncu Cristina 6 May, 2018
238 MDL
Insanatosire grabnica voua !!!
Vasile Sirnai 5 May, 2018
20 USD
Insatosire rapida si sa creasca mare printesa dumneavoastra!!!
Cristina Tcacenco 4 May, 2018 5
500 MDL
Donație anonimă 3 May, 2018
199 MDL
Sa crești mare puișor!!!!
Snejana Brasovean 3 May, 2018 157
10 EUR
Toate donațiile
27 Dec, 2018

Dragii nostri, priviti minunea, priviti zambetul micutei si tineti minte un lucru, acest zambet de care mama se bucura acum, este datorita voua, datorita oamenilor care au fost alaalaturi de inimioara micutei. Miriam va ureaza sarbatori frumoase, implinite alaturi de cei dragi si va multumeste pentru viata. 

   Multumim din suflet pentru vietile salvate. Va iubim si va cuprindem.

3 May, 2018

Dragii nostri, astazi mamica micutei Miriam a luat legatura cu noi sa ne spuna ca Miriam acum este in reanimare dupa iarasi o operatie la inimioara. Situatia este stabila, este in afara pericolului insa ingerasul acesta micut are nevoie repetat de ajutor. Acum Miriam se afla cu mamica ei la Kiev, mamica este foarte disperata, costurile pentru operatie ajung la 8000 euro, iar de asa o suma familia nu dispune. Si totusi noi suntem unica sansa, speranta pentru acest pui de om nevinovat. Mamica pur si simplu  ne implora sa o ajutam sa-si salveze fetita. Are doar 3 luni de zile si noi credem ca Miriam va avea o viata frumoasa si o copilarie fericita, dar acum ea are nevoie de sprijinul si ajutorul nostru.

22 Mar, 2018

Noutati frumoase de la micuta Miriam. Acum este acasa, dupa operatie, este o adevarata luptatoare, a rezistat si acum micuta  se simte foarte bine. Impreuna am salvat o viata, impreuna am schimbat inca un destin. Multumim dragii nostri!

13 Feb, 2018

Dragii nostri, micuta Miriam, este la Kiev, dupa prima operatie se simte mai binisor insa parintii au nevoie repetat de ajutor. 2000 euro mai sunt necesari pentru micuta, o suma de care parintii nu dispun, si ne cer cu disperare ajutorul repetat. Micuta din primele zile ale vietii a aratat ca este o adevarata luptatoare, e atat de rezistenta la toate chinurile iar noi va rugam din tot sufletul sa ajutam acest mic sufletel, acest ingeras care vrea sa traiasca. Sa fim impreuna pana la sfarsit pentru sufletelul ei  pur si nevinovat. Din inima donati pentru dragalasa Miriam,pentru ca ea are nevoie de ajutorul nostru. Multumim cu plecaciune pentru tot ce faceti!

  

Am dat start campaniei

Ştiri