Din inimă pentru Oleg Chirilov

13,756 EUR Din 78,840 necesari
17%
626 Donații
49 Zile rămase
Nume Prenume Oleg Chirilov
Vârsta 55 ani
Suma necesară 78,840 Euro
Diagnostic Cancer de colon

Mesajul fiului:

Vă rog să nu fiți indiferenți și sa-l ajutați pe tatăl meu să treacă peste o boală gravă!!!

Numele meu este Denis și am 23 de ani. Fac apel la toți oamenii cu un strigăt de ajutor. Recent, după o ecografie de rutină, tatălui meu i s-au depistat 3 metastaze hepatice. După o examinare completă, a fost diagnosticat cu... cancer intestinal în stadiul 4. În acel moment, întreaga lume s-a dat peste cap. Tata este cea mai strălucită persoană pe care o cunosc. A fost un adevărat model pentru mine de-a lungul vieții. Este un om de familie exemplar, tată și soț iubitor.

Acum are nevoie de un tratament pe care nu ne putem permite să-l plătim singuri. Tatăl meu a oferit sprijin și asistență, inclusiv asistență financiară celor care avut nevoie, fără să aștepte ceva în schimb. Acest lucru îmi dă speranță și credință că există astfel de oameni și printre voi... oameni cu inimă mare, capabili să ofere ajutor sincer și necondiționat.

Campanie începută la 13 April 2023
Zile rămase 49
Creat de P CaritateMD
Regiune Chișinău
Categorie Social
Donație anonimă 30 May, 2024 12:57 113
2 EUR
SMS Moldcell 13 Mar, 2024 13:00
45 MDL
February
Donație anonimă 17 Feb, 2024 09:44 6
100 MDL
Insanatosire grabnica!
FILIPP ALEXANDR 12 Feb, 2024 11:18
50 MDL
ajutor material pu Chirilov Oleg
Donație anonimă 8 Dec, 2023 00:43 121
2 EUR
Toate donațiile
30 Aug, 2023

Domnul Oleg este un om minunat ce duce o lupta prea grea pentru viata. Dragii nostri, intreaga familie fac tot posibilul sa faca fata tratamentului, insa in fata acestei boli in fata cheltuielilor, familia este neputincioasa si de unii singuri, din pacate, nu se pot descurca. Va rugam din toata inima sa le fim de ajutor, e greu pentru domnul Oleg sa fie linistit, puternic si optimist atunci cand stie ca viata lui depinde de o suma ce nu si-o poate permite... E greu sa lupti cu doua suferinte concomitent.... boala nemiloasa si neputinta financiara... Noi va rugam din toata inima sa priviti acest tatic si sa ajutam pentru ca nici tați straini nu exista. Sa intindem o mana de ajutor si sa aducem un strop de speranta pentru domnul Oleg din orice tara sau colt al lumii, donand cat puteti, aici:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-oleg-chirilov

Galerie

5 Jul, 2023


Un gust  amar ne-a lasat povestea domnului Oleg((( E un tata ce la viata lui a ajutat pe altii intodeauna cand putea ajuta, insa astazi acest minunat om este intr-o lupta grea pentru viata, unde are nevoie de ajutorul nostru. Fiul si intreaga familie ne roaga disperat sa nu trecem pe alaturi de povestea lor. Domnul Oleg are nevoie de tratament peste hotarele tarii pentru a-si salva viata. De unii singuri ei deja nu mai fac fata pentru ca cheltuielile sunt mari. Sansa acestui tata sa traiasca are un pret de 78840 euro.

Dragii nostri, un tata, un om cu inima mare are nevoie de ajutorul nostru. Va rugam sa intindem o mana de ajutor, o mica donatie de suflet, o distribuire este sansa domnului Oleg sa invinga.

 Din orice tara, din orice colt al lumii va rugam sa donati pentru viata acestu tata, cat puteti, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-oleg-chirilov

 Paypal@caritate.md

Galerie

13 Apr, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri