Din inima pentru Otilia Panzaru

39,204 EUR Din 69,825 necesari
56%
968 Donații
439 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Otilia
Vârsta 4 ani
Suma necesară 69,825 Euro

  • Nume: Otilia
  • Prenume: Pânzaru
  • Vârstă: 4 ani
  • Diagnostic:  paralizie a jumătății corpului pe partea stângă.
  • Suma necesară 69825 euro
  • Tratament: Turcia, LIV HOSPITAL INTERNATIONAL

De aproape trei ani în familia Pânzaru din satul Bujor, raionul Hâncești, timpul parcă s-a oprit în loc. Pe data de 1 iunie 2014, viața lor a fost colorată în culori gri. Nici pentru o clipă nu s-au gândit că anume această zi va fi ca o filă neagră în calendarul vieții lor.

„O nenorocire mare s-a abătut peste noi”, ne-a spus Ana Pânzaru, mamă a patru copilași.

Totul a pornit de la un simplu vaccin administrat fiicei sale care atunci, în 2014, avea doar 1 anișor, iar mai apoi viața acestei copilițe s-a transformat într-un adevărat coșmar. Otilia s-a ales cu o paralizie a jumătății corpului pe partea stângă. „La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccina, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența. Ajunși la fața locului, ne-au spus că fetița a făcut convulsie. Am fost transportați la spitalul din Hâncești, ulterior la Chișinău, câteva zile a avut mereu febră. În a șasea zi de chin am făcut o tomografie la cap, a fost diagnosticată cu meningoencefalită mixtă, ulterior intrând în comă timp de trei săptămâni. Și așa am primit vestea cutremurătoare. Când s-a trezit s-a depistat că Otilia are comoție cerebrală cu paralizie pe partea stângă”, ne-a povestit plină de durere mama Otiliei.  De atunci, fetița a stat mai mult pe patul de spital, a avut nevoie de medicamente, care spun părinții Otiliei sunt foarte costisitoare, dar tratamentul nu aduce practic rezultate îmbucurătoare.  „De aproape trei ani ne chinuim cu micuța noastră, vrem să poată să meargă, să se bucure de viață așa cum merită fiecare copilaș. Însă Otilia nu merge, nu vorbește, nu stă așezată și nu poate ține capul”, a povestit cu lacrimi în ochi Ana Pânzaru.

Timp de 3 ani, părinții Otiliei au încercat să facă posibilul și imposibilul pentru a merge la diverse tratamente de reabilitare, aici, în țară, ceea ce este foarte costisitor. Însă nu e de ajuns. Micuța Otilia are nevoie de investigații complete peste hotarele țării, ceea ce părinții nu își pot permite. Familia Pânzaru vă roagă să o ajutați pentru a-i oferi o șansă la o viață normală fetiței lor de trei anișori.

Acest îngeraș poate fi salvat, oricine dintre noi poate face un gest nobil.

Viaţa ei depinde de fiecare dintre noi!

Campanie începută la 28 March 2017
În cîte zile s-a colectat 439
Creat de Pânzaru Sergiu
Regiune Hincesti
Categorie Social
Talpis Dumitru 10 Jun, 2018 10:52 165
200 MDL
Donație anonimă 9 Jun, 2018 23:10
20 EUR
Donație anonimă 9 Jun, 2018 20:53 5
100 MDL
Donație anonimă 9 Jun, 2018 06:18 8
84 MDL
Donație anonimă 8 Jun, 2018 14:47 2
420 MDL
Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine, Ingeras mic!.
Toate donațiile
27 Apr, 2018

Otilica se afla la cel de-al patrulea transplant cu celule stem. E din ce in ce mai bine, iar asta se datoreaza doar voua dragi ingeri pazitori pentru aceasta sansa unica oferita micutei care 4 ani de zile s-a chinuit atat de mult. Drumul ei spre vindecare nu se finiseaza aici, Otilica are nevoie de sustinere, fara noi ea nu va putea reusi. A ramas nu atat demult pentru ca acest ingeras sa se bucure de o copilarie frumoasa, sa aiba o viata normala fara suferinta. Cunoastem cu totii prin ce chin, suferinta si durere a trecut micuta, de aceea venim repetat sa fiti alaturi de Otilia, pentru ca din fiecare putin al nostru, se salveaza un copil. Din orice colt al lumii puteti face o donatie de suflet pentru viata micutei Otilia, alegand cea mai comoda metoda pentru Dvs( paypal, card bancar, sms, terminal, trasfer bancar) aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-otilia-panzaru

Galerie

Video

19 Apr, 2018

Otilia Panzaru in curand va avea cel de-al treilea tratament cu celulele stem. Micuta Otilia va putea finisa intregul ei tratament doar cu ajutorul nostru. Dragii nostri, povestea ei o cunoastem cu totii si cat de mult a suferit timp de 4 ani de zile. Acum insa Otilia are rezultate foarte bune, pe zi ce trece micuta bucura parintii, medicii de puterea si de cat de bine reactioneaza la tratament. Este la jumatate de drum iar astazi mamica Otiliei, tatal Otiliei, ne implora sa nu ii lasam, pentru ca fara noi, fara ajutorul nostru Otilia nu va putea finisa tratamentul. Suferintele ei nu se compara cu nimic, micuta mai mult ca niciodata are nevoie sa o sustinem. Din inima va rugam sa incercam pana la urma sa fim alaturi de Otilia, mai are un pic si se va putea bucura de copilarie si sa-i usuram toate suferintele.

Multumim cu plecaciune!

Galerie

2 Feb, 2018

Otilica ne uimeste in fiecare zi cu rezultatele obtinute. Astazi micuta incearca sa tina capusorul singura, reactioneaza la vocea tatei, prima ridicare a ei unde a stat cateva secunde de una singura. Sunt rezultate de care familia nu s-au asteptat atat de repede sa le obtina dar si medicii sunt impresionati de micuta. Otilia ar putea avea o alta viata, micuta ar putea avea si o alta copilarie, nu cea de pana acum. Din inima cu totii impreuna pentru scumpa Otilia sa ii aducem speranta si viata unui copil fericit care merita orice copilas.

Va multumim din suflet pentru toate donatiile si sustinerea care ne face sa schimbam atatea destine.

Video

25 Jan, 2018

Rezultatele nu se las asteptate la micuta Otilia. Doar cateva proceduri si schimbarile sunt vizibile. Cel mai fericit este taticul Otiliei, care in fiecare zi ne anunta ce nou astazi a facut Otilica si isi imparte fericicirea cu noi. Tatal micutei va multumeste pana la pamant pentru sustinere si pentru ajutorul care il asteptau de 4 ani de zile. Soarta a fost dura cu micuta, dar acum exista sansa sa ramana doar o simpla amintire, toate chinurile si suferinta parintilor. Tot de ce are nevoie micuta, este sustinerea noastra, pentru ca orice copil merita sa fie si sa creasca un copil sanatos si fericit. Din inima sa incercam sa fim pana la urma alaturi de Otilica, o minima donatie poate salva pe micuta de la chinuri. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de acest sufletel chinuit!

Galerie

Video

22 Jan, 2018

Scumpica Otilica se afla la investigatii peste hotare are deja 4 anisori iar durerile ei continua. Dulceata aceasta micuta si atat de dragalasa are nevoie in continuare de sustinerea noastra. Otilia a primit o speranta la o viata normala, parintii sunt foarte fericiti ca cu ajutorul oamenilor, astazi fetita lor are sanse de a fi un copilas cat de cat normal si sa aiba o viata fericita. Parintii se inchina pana la pamant de ajutorul tuturor. Dragii nostri viata Otiliei poate fi altfel, noi ii putem usura chinurile, noi ii putem oferi sansa la o viata normala. Sa fim pana la urma alaturi de acest sufletel indurerat care 4 ani de zile suporta zilnic durere.

Galerie

Am dat start campaniei

Ştiri