Din inimă pentru Serghei Stoica

14,351 EUR Din 75,000 necesari
19%
380 Donații
87 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Serghei
Vârsta 50 ani
Suma necesară 75,000 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Cancer pulmonar

Tragediile din familia lui Serghei nu se mai termină. După ce a fost diagnosticat cu același tip de cancer pulmonar, care i-a răpus soția și mama celor 5 copii, de mai bine de un an, Serghei duce o luptă grea pentru a-și salva viața.
Rămas singur, Serghei și-a găsit alinarea în a dărui celor 5 copii, dintre care 3 sunt minori, cât mai multă dragoste, ca să compenseze lipsa mamei și să muncească cu dedicație ca să le asigure o copilărie frumoasă, fără lipsuri. Aproape că a reușit, deoarece după un an de la decesul soției, în casa lui Serghei, puteai vedea mai multă unitate, înțelegere și duioșie decat oricand, iar treburile la mica stână de oi pe care o dețin, păreau a merge tot mai bine.
Acum avem o șansa să salvăm viața lui Serghei, ca el să-și crească copiii, să nu rămână orfani, apeland la un tratament în Turcia. Cu propriile resurse am reușit sa initiem un șir de investigații și consultații cu medicii de acolo care au identificat o cale de tratament cu șanse înalte de izbândă.
Întrucât costul tratamentului este mult peste puterile lui Serghei și a rudelor apropiate, ne adresăm către toți oamenii cu inimă mare pentru ajutor.
Orice suport, cât de mic nu ar fi, este extrem de apreciat și ne va ajuta enorm.

Campanie începută la 13 June 2023
În cîte zile s-a colectat 87
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Ungheni, s. Măcărești
Categorie Social
Donație anonimă 8 Sep, 2023 20:47 2
959 MDL
Donație anonimă 6 Sep, 2023 01:47 3
100 MDL
Donație anonimă 1 Sep, 2023 17:16 7
5 EUR
Dorin Birsanu 17 Aug, 2023 15:16 14
23 EUR
Fie Voia Bunului Dumnezeu!
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
Toate donațiile
19 Sep, 2023

Mesajul familiei:

"Dragi prieteni,rude, cunoscuți și necunoscuți! Noi venim cu un mesaj de mulțumire profundă pentru voi toți, care ați fost alături de noi și moral, și financiar, atunci când disperați ne-am adresat după ajutor.
La moment, după mai multe tratamente de chimioterapie+imunoterapie, și după operație, unde i s-a extras un lob din plămânul drept, noi avem cele mai bune rezultate, la care speram vreodată. Serghei a învins cancerul. Mai avem drum lung de recuperare, de multe proceduri de imunoterapie, dar ce a fost mai complicat a rămas în urmă.
Va mulțumim pentru tot tuturor

Caritate.md pentru receptivitate și corectitudine (neapărat vom fi abonații d-voastră)
Oameni din satul Macarești, sunteți cei mai buni oameni de pe planetă!!!!

Primaria Macarești , celor ce ați donat la biserică, grădiniță, școală, celor ce ați venit acasă la Serghei și ați lăsat copiilor niște bani pentru tatăl lor, asta fiind cu lacrimi în ochi, celor ce l-ați întâlnit prin sat și ia-ți pus în buzunar bani, el emoționat, dar voi incurajandu-l și dându-i speranță și încredere, rudelor apropiate, va mulțumim pentru tot. V- am simțit prezența la toți, și vă suntem foarte,foarte recunoscători.
Sa fiți cu toții sănătoși, sa vi se întoarcă înzecit, însutit toată bunătatea d-voastră. Ne închinăm și vă mulțumim!"

6 Aug, 2023

Mesajul familiei:

"Dragi prieteni! Vrem să împărțim cu dumneavoastră veștile bune, pe care le avem.Ultimile investigații efectuate, arată că tumoarea lui Serghei sa micșorat aproximativ 70%. Pentru noi asta e un miracol.Săptămâna viitoare vom merge în Turcia pentru alte evaluări, și pentru operație. Va mulțumim pentru bunătate necondiționată, pentru gândurile bune fără de care nu știu dacă ne descurcăm. Vă mulțumim din suflet, plecăciuni! E greu să descriem aprecierea, pe care-o purtăm pentru fiecare dintre voi!"

4 Jul, 2023

Mesajul familiei:

Dragi, oameni frumoși! Va mulțumim din suflet pentru receptivitatea, bunătatea, cu care ați reacționat la rugămintea noastră de a ajuta fratele să învingă cancerul.Știm că mai avem mult până la însănătoșire, dar ne-ați dat încredere și siguranță că nu suntem singuri, și că împreună vom reuși mai bine. Pentru rugăciuni, gânduri bune, ajutor financiar, va mulțumim la fiecare în parte cu multă recunoștință. Ne-ați făcut să înțelegem că putem fi cu mul mai buni, și că împreună cu D-voastră și ajutorul lui Dumnezeu, Serghei, o să reușească să fie mulți ani alături de copiii săi frumoși. Va mulțumim!

Galerie

13 Jun, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri