Din inimă pentru Sofia Tanurcov

55,804 USD Din 72,800 necesari
77%
2845 Donații
8 Zile rămase
Suma necesară 72,800 US Dollar
Diagnostic Sindrom rezidual neurologic sever; -tetrapareză spastică; -epilepsie simtomatică;

Mesajul familiei:

Sofia este cea mai curajoasă , cea mai puternică și cea mai luptătoare ființă pe care o cunosc. Din păcate zimbetul ei s-a stins cind a început sa se manifeste boala care a condus-o prin cele mai teribile dureri fizice și sufletești. Totul a început în toamna anului 2019 când Sofia avea doar 1 anișor și 9 luni. Banala febră care nu ceda timp de trei săptămâni s-a dovedit a fi un simptom al meningitei, și nu una oarecare ci cea mai grava care poate fi - tuberculoasă. Hipertensiunea intercraniană a condus la acumularea lichidului cefalorahidian și ulterior la montarea unui drenaj ventriculo-peritoneal ( cel mai probabil pentru toată viața). Creșterea bruscă a presiunii din interiorul craniului a dus la leziuni cerebrale, disfuncție profundă a creierului și tulburare de dezvoltare psihomotorie.
Sofiei i-a fost stabilit cel mai grav grad de invaliditate.
Cu părere de rău este imobilizată într-un pat în care nu-și poate nici măcar întoarce capul, nu vede, nu poate mânca nici sa bea, nu coordonează mișcările membrelor, este alimentată prin sistem de alimentare direct în stomăgel.

La moment Sofia are următoarele diagnoze:
-sindrom rezidual neurologic sever;
-tetrapareză spastică;
-epilepsie simtomatică;
-sunt ventriculo-peritoneal;
-disfagie severă;
-montare gastrostoma;
-colestaza indusa medicamentos.
Pentru o schimbare vizibilă și esențială unica soluție este transplantul de celule stem, care poate fi efectuat peste hotarele țării. Ea are nevoie de 8 sesiuni de transplant în valoare de 72 mii USD.
Este îngrozitoare această stare de neputință în fața bolii, însă speranța și credința e cea care ne încurajează să apelăm la voi, cei care aveți o inima mare și puteți sa contribuiți la reabilitarea îngerașului nostru.

Nici un gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar. Vă mulțumim!

Campanie începută la 24 December 2020
Zile rămase 8
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Cantemir s. Cania
Categorie Social
Demerji Alina 31 Jan, 2023 19:39 18
291 MDL
Adidas licitatie
Mihaela Tataru 31 Jan, 2023 14:37
613 MDL
vlasceanu Ana Maria 30 Jan, 2023 11:39 10
83 MDL
vlasceanu Ana Maria 28 Jan, 2023 16:45 10
84 MDL
Fire cu stil
Diana Iliescu 23 Jan, 2023 16:39
208 MDL
Mandala, Sofia Tanurcov
Toate donațiile
11 Oct, 2022

Dragii nostri, venim cu noutati de la mica si curajoasa Sofia. Micuta a trecut prima etapa a tratamentului. Progresele nu se lasa asteptate si pentru acest lucru, parintii va sunt extrem de recunoscatori pentru sansa oferita fetitei lor sa poata avea  o viata fara chinuri. Va multumim pentru ca ati sa fiti alaturi de Sofica de la inceput, va multumim ca nu ati fost indiferenti de suferinta, chinurile si durerile micutei... Va multumim ca alegeti sa fiti ingerii pazitori ai Sofiei si va multumim ca alegeti, impreuna  sa ii schimbam destinul sa se bucure ca oricare copilas de viata. 

Multumim cu plecaciune ca existati si va rugam sa ii fim alaturi pana la sfarsit, pentru ca inca un suflet de copil frumos va putea iesi invingator, iar pentru aceasta ea are nevoie de sprijinul nostru. 

 

Galerie

24 Dec, 2020

Am dat start campaniei

Ştiri