Din inimă pentru Victor Cocieru

5,213 EUR Din 5,420 necesari
96%
455 Donații
40 Zile rămase
Nume Prenume Victor Cocieru
Vârsta 31 ani
Suma necesară 5,420 Euro
Tratament Rusia
Diagnostic Accident, imobilizat în scaunul cu rotile

Mesajul soției:

Bună ziua,  am ajuns să cerem ajutorul tuturor oamenilor, pentru  soţul meu Cocieru Victor care a avut un accident peste hotare țării,  fiind la muncă.  Din greutate că în RM nu puteam trăi pe un salariu atât de mic, soțul a fost nevoit să plece prin birja muncii în Statul Israel. A lucrat mai mult de un an de zile, apoi s-a întâmplat accidentul pe 13.06.2020, a căzut de la înălțime.  Soţul a fost transportat de urgenţă cu ambulanţa la spital unde a fost operat de urgenţă la măduva coloanei vertebrale.
    Timp de 2 luni a fost în comă,  întreaga familie am trecut printr-un coşmar care niciodată în viaţă nu m-am gândit ca o să-l avem.  Mult timp nu răsufla singur doar cu  aparatele , dar Slava Domnului  totul s-a stabilit la normal. A avut un curs de reabilitare la nivel profesional, însă cheltuielile erau prea mari pentru noi...  În Rusia am găsit spitalul unde avem șanse ca soțul să se ridice pe picoare.  Soţul are foarte nevoie de bazine care se ocupă cu kinetoterapie ca să poată să meargă pe picoare şi să revină la o viată normală. După multe consultații și investigații,  motorica funcționează doar 30 la sută  şi doar partea stângă, dreapta doar un pic funcţionează.

Avem doi copii minunați și eu cu copii ne dorim ca Victor să poată să meargă. Dar cel mai mare obstacol al nostru este ca nu facem față financiar să ne permitem această șansă unică, ca soțul să poată să meargă  din nou. 

Vă rugăm din suflet, pe toţi oamenii cu suflet mare, să ne ajutaţi să trecem peste perioada aceasta grea împreună. Vă mulţumim !

Campanie începută la 26 March 2021
Zile rămase 40
Creat de Mihaela Cocieru
Regiune Balti
Categorie Social
SMS Unite 1 Aug, 2021 18:04
45 MDL
Tel: 373*****44
Matcovschi Sergiu 31 Jul, 2021 01:08 13
100 MDL
Să vă ajute Bunul Dumnezeu!
Gheorghe Televca 23 Jul, 2021 23:28
2,130 MDL
Donație anonimă 20 Jul, 2021 07:45
200 MDL
SĂNĂTATE!!!
Виталий Горобчик 19 Jul, 2021 12:42
2,119 MDL
Realitatea cît mai repede, sănătate bratu..
Toate donațiile
27 May, 2021

Mesajul sotiei: 
Degraba este un an de cind sotul este in carucior, are nevoie cit mai mult de reabilitare, la moment sintem in IMPS Spitalul Clinic Balti unde trece sotul reabilitare pe termen de 10 zile , chiar ne incurajeaza rezultatele are multe proceduri ce ii ajuta sa relaxeze muschii , sa se intareasca picioarele, minile , coloana vertebrala, discutia cu psihologul il motiveaza mult pe sot, medicii sint foarte buni aici chiar nu ne-am asteptat la asa rezultate bune in asa termen scurt, dar totusi nu se compara cu alte tari in Russia posibilitati sint mai multe chiar si ce contine de tehnica, totusi avem nevoie foarte tare de bazin anume unde este posibil de a efectua multe exercitii in el , centru de reabilitare Три Сёстры din Russia ne asteapta, va rugam frumos din suflet pe toti oamenii cu suflet mare si cu inima buna sa ne ajutati ca visele noastre sa devina realitate.

Galerie

Video

30 Mar, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri