Din inimă pentru Vladislav Lebeda 2

5,265 EUR Din 38,000 necesari
14%
476 Donații
19 Zile rămase
Nume Prenume Vladislav
Suma necesară 38,000 Euro
Tratament Italia
Diagnostic Cancer osos

Mesajul mamei:

Ași fi vrut azi sa vă zic că după o luptă grea de 2 ani, cu acest nemilos cancer a luat sfârșit.... dar nu este așa... Vladuț duce lupta cu recidiva bolii.
Din luna aprilie s-a depistat recediva locală la picioruș. A fost greu sa acceptăm cele spuse de medic, că, piciorul trebuie amputat... Dar în cazul lui altă metodă de a-i salva viața nu era... Și pe 19 mai a fost efectuată amputația... Nici nu vă pot descrie starea prin care treceam.  Totuși Vlăduț a fost tare m-a încurajat și pe mine. Nu mă puteam abține să nu plîng lîngă el..."lasă mamă nu plânge totul o să fie bine" acestea au fost și primele lui cuvinte când s-a trezit după operația de amputație. Și nici la 5 zile după amputarea piciorușului am primit o veste care mi s-a luat pământul de sub picioare: avem și metastaze pulmonare la ambii plămâni,  trebuie să operăm și plămânii..Am căzut de acord cu medicii și pe 28 iunie este operat la plămânul drept unde se scot 2 metastaze, apoi 22 august plămânul stâng unde se scot 3 metastaze.
Și acuma suntem în așteptarea următoarei operații de pe 23 ianuarie. Iar greutățile prin care trecem ne face din nou să apelăm la dumneavoastră, la acei care ați fost îngerii copilului meu, fără care nu puteam singuri de a ajunge unde am ajuns. Acum Vlăduț are nevoie de proteza finală. Ca să fie de sine stătător, să și poată continua visele sale.Tare mult își dorește să-și continue studiile...Dar prețul protezei este peste 38 mii de euro și mult peste puterile noastre,  fiind concomitent și la tratament ne este foarte greu... Tratamentul îl facem în  Italia, Bologna.
Vă rugăm din nou să ne fiți alături să-i dăm o șansă să meargă din nou!

Orice ajutor cât de mic, orice distribuire și încurajare este binevenită!
Vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de noi!

Campanie începută la 18 January 2024
Zile rămase 19
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Călărași, s. Săseni
Categorie Social
Donație anonimă 12 Jun, 2024 19:33 27
200 MDL
❤❤❤
SMS Unite 3 Jun, 2024 13:52
45 MDL
Tel: 373*****05
Vladimir Stialidi 1 Jun, 2024 15:31 7
300 MDL
Donație anonimă 30 May, 2024 11:51 27
250 MDL
❤❤❤
Donație anonimă 25 May, 2024 22:27 4
191 MDL
Multa sanatate va doresc
Toate donațiile
27 Mar, 2024

Vladislav poarta in rugaciuni fiecare persoana ce il ajuta... Lupta este grea, durerea este mare, iar costul vietii pentru viata, ii pune la pamant pe parintii lui Vladislav. Dragii nostri, o mai mare durere in lume nu exista decat sa ne vedem copii chinuiti pe patul de spital si sa  stim ca viata lor au un cost ce  este puterile parintilor... Aceasta familie traiesc momente de durere de nedescris, pentru ca au ajuns sa nu isi pot permite sa achite "sansa la viata" 

Pe Vladislav il cunoastem ca un tanar luptator si dornic de viata... insa acum ii este greu sa fie puternic cand nu isi mai poate achita sansa lui la viata.

Va rugam din inima sa continuam sa-l ajutam pe Vladislav ce a trecut si asa printr-o mare cumpana, cand boala i-a luat un picior si acum risca sa ii ia viata.

Sa ne unim pentru sansa acestui tanar din orice tara, sau colt al lumii, aici, printr-o mica donatie de suflet:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda-2

Galerie

18 Jan, 2024

Am dat start campaniei

Ştiri