Selectați limba

Din inimă pentru Vladislav Turcan

2,446USD donați din 55,000 USD necesari
76 în cîte zile s-a colectat
Modalități de donație
Vezi alte metode de donare

Din inimă pentru Vladislav Turcan

Campanie începută la 06 dec 2017
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

  • Nume: Vladislav
  • Prenume: Turcan
  • Vârstă: 6 ani
  • Diagnostic:  Lipseste urechea dreaptă
  • Suma necesară: 55.000 dolari
  • Tratament: SUA, Institutul Auzului din California

Vă rog din suflet să îl ajutați pe fiul meu Vladic!

Vladic este primul nostru copil, care a fost mult așteptat. L-am așteptat timp de 16 ani după ce ne-am căsătorit. Când s-a născut, eram extrem de fericiți. Dar am și plâns, pentru că, la numai câteva minute după ce l-am născut, am văzut că Vladic nu are urechea dreaptă, iar unde ar trebui să fie canalul auditiv, era doar o mică umflătură. Împreună cu fericirea noastră a venit și frica.

Acum Vladic are 6 ani. Din păcate, vorbirea i se dezvoltă cu întârziere. Doctorii spun că această problemă este cauzată de faptul că nu aude cu urechea stângă. Fiul meu se orientează cu dificultate în spațiu,cu greu poate determina din ce direcție este chemat sau de unde vine mașina. Vladic e foarte comunicativ,  discută activ cu alți copii, dar uneori copiii nu-l înțeleg din cauza problemelor de vorbire pe care le are. Știind faptul, că cu vârsta osului craniului crește și  percepția sunetului pe partea dreaptă poate scade, ne e frică de consecințele pe care le poate avea această boală.

Studiind mai multe surse, am aflat că în SUA, la Institutul Auzului din California, băiatul ar putea fi tratat. Am decis că pentru familia noastră, aceasta este o șansă unică pe care ar trebui să o folosim pentru a-l ajuta pe Vladic să-și recapete auzul. Însă costul operațiunii e  foarte ridicat - 85.000 $. Singuri, familia noastră nu putem să colectăm o astfel de sumă. Am plătit deja un avans de 5000 USD pentru intervenție. Aceasta este programată pentru 1 mai 2018. Cu propriile noastre forțe, vom putea aduna încă 25.000 de dolari. Batem la toate ușile. Pentru familia noastră nu există alte oportunități. Fără ajutorul donatorilor, nu vom putea colecta restul de 55.000 de dolari. Dragi donatori! Ajutați-l pe Vladic să audă lumea.

Cu respect,

Mama lui Vlad

Citește mai mult
Campanie începută la 6 decembrie 2017
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social
Toate donațiile