Din inimă pentru Xenia Roman

4,774 EUR Din 10,480 necesari
46%
318 Donații
50 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Xenia Roman
Vârsta 7 ani
Suma necesară 10,480 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Hipertensiune pulmonară idiopatică,risc înalt, dilatarea idiopatică a arterei pulmonare.

Mesajul mamei:

Fiica noastră are deja aproape doi ani de când o doare inima. Inițial ni s-a spus că are o miocardită obișnuită, care poate fi vindecată. Dar zi de zi, săptămână de săptămână și lună de lună, starea ei de sănătate se înrăutățește. Diagnoza ne-a fost pusă doar recent: “Hipertensiune pulmonară idiopatică,risc înalt, dilatarea idiopatică a arterei pulmonare.
Insuficiență cardiacă.
Accese epileptice tonice. “

Doctorii nu ne pot ajuta cu nimic și nu pot identifica cauza apariției acestei boli. Orice schimbare de ambianță, când iese afară, din mijloacele de transport sau chiar dintr-o cameră în alta, unde fereastră e deschisă, îi provoacă rău, copilul începe să aibă dificultăți de respirație, se confruntă cu spasme și pierde cunoștința. Astfel de atacuri au avut loc de multe ori. Inima îi bate prea repede, se plânge de dureri în piept și se simte rău ziua și noaptea. Nu poate alerga sau merge mult, obosește rapid și i se face rău. Doctorii nu pot înțelege dacă problema este la nivelul plămânilor și aceștia afectează inima, sau dacă este la nivelul inimii și aceasta afectează plămânii. De aceea venim cu o mare rugăminte să ne ajutați să o readucem pe fiica noastră la o viață normală!!! În primul rând, trebuie să aflăm diagnoza corectă, iar în ceea ce privește tratamentul, din păcate, nu știm încă nimic, dar sperăm foarte mult că acolo ne vor putea ajuta.

"

Campanie începută la 10 August 2023
În cîte zile s-a colectat 50
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Briceni, s. Tețcani
Categorie Social
Donație anonimă 29 Sep, 2023 08:45 21
191 MDL
Doamne ajute acest mic inger de copil
Donație anonimă 28 Sep, 2023 18:25 41
200 MDL
SMS Unite 27 Sep, 2023 20:32
45 MDL
Tel: 373*****80
Donație anonimă 27 Sep, 2023 10:23 478
1,539 MDL
Будьте Здоровы!
Donație anonimă 26 Sep, 2023 09:10
194 MDL
Toate donațiile
4 Oct, 2023

https://www.caritate.md/donatie-lunara.html Dragii nostri, astazi Xenia va multumeste pentru ajutor.

Datorita oamenilor, datorita voua, ingeri pazitori, micuta a reusit sa treaca toate investigatiile si sa primeasca tratamentul corect.
O luna, micuta a fost sub supravegherea stricta a medicilor si au reusit sa gaseasca tratamentul medicamentos corect care ii ofera sansa micutei la o viata normala.
Multumim pentru tot ce faceti si multumim pentru inca un copilas salvat. Mamica micutei va multumeste pentru fetita ei care se simte mult mai bine si care poate avea o copilarie fericita.
Si priviti ce pot face cei 36 lei donati lunar… schimba destine si salveaza vieti.
Fii eroul copiilor ce isi asteapta sansa la viata doar prin 2 dolari lunar pentru ca aceasta donatie lunara are puterea sa salveze copii si sa stearga lacrimile la atatea mamici.
Aici va puteti abona usor la donatia lunara de doar 2$!

https://www.caritate.md/donatie-lunara.html

Va cuprindem si va dorim o saptamana Binecuvantata❤️

Galerie

10 Aug, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri