Din inimă Sergiu Sandu

85,622 USD Din 90,000 necesari
95%
3184 Donații
205 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Sergiu Sandu
Vârsta 33 ani
Suma necesară 90,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Leucemie

Bună ziua, mă numesc Sergu, am 33 ani și împreună cu soția creștem  doi copii mici. Din păcate de ceva timp am aflat că sufăr de o boala cumplita LEUCEMIE. Trec prin multe investigatii, tratamente costisitoare, chimioterapii, dureri insuportabile, deja este pest puterile mele,  însă știind ca sunt pilonul casei , a copiilor, soției și nădejdea părintilor, îmi doresc din tot sufletul  să lupt și vreau să trăiesc alături de copii mei. Viașa mea depinde de o sumă mare pentru noi. Familia mea este neputincioasă în fața acestor cheltuieli. E greu să îți privești copilașii și să știi că viața mea depinde de o sumă pe care nu o avem. Am speranța în Oameni și în Bunul Dumnezeu, vă rog din suflet să îmi fiți alături, am mare nevoie de ajutor.

Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea!

Campanie începută la 24 October 2019
În cîte zile s-a colectat 205
Creat de P CaritateMD
Regiune r. Criuleni, comuna Boșcana
Categorie Social
Donație anonimă 16 May, 2020 10:51 7
5 EUR
Sanatate
Vadim Mihailiuc 14 May, 2020 01:56 4
10 USD
Donație anonimă 13 May, 2020 09:50
150 MDL
Donație anonimă 12 May, 2020 22:46
10 EUR
Sa iti dea Dumnezeu sanatate!
Leonid Gonta 10 May, 2020 22:14 3
177 MDL
Toate donațiile
5 Mar, 2020

Dragii nostri, Sergiu are deja 4 luni de lupta. O lupta enorma de grea, dar sustinerea noastra, a oamenilor, este puterea lui de a merge inainte. Sergiu pur si simplu viseaza sa se faca cat mai repede bine si sa se intoarca acasa, la fetita lui, ne rugam pentru acest vis, pentru Sergiu, pentru viata lui si ziua cand vom auzi cu totii noutatea ca Sergiu a invins, dar pana atunci, acest tatic indurerat are mare si mare nevoie de sustinerea noastra. Va rugam din suflet sa nu-l lasam, va rugam din suflet sa continuam sa  ii fim  picatura de putere si sa ii salvam viata.

Multumim cu plecaciune, ingeri pazitori pentru binele si bunatatea voastra!

Galerie

23 Jan, 2020

Taticul Sergiu Sandu ne cere disperat ajutorul repetat!

Dragii nostri, cu totii cunoastem ca e o istorie care pur si simplu ne lasa fara cuvinte ... Fiica, acasa plange de frica sa nu isi piarda taticul, iar taticul la spital sta si isi priveste fiica cu lacrimi de dor si de durere... Sergiu are nevoie de noi ca niciodata, cheltuielile pentru tratament sunt cu mult peste puterile familiei si acest lucru atat de mult te face sa fii disperat... Chimioterapii, radioterapie si transplantul sunt cheltuieli imposibile pentru familie. Din inima va rugam sa fim alaturi de acest tatic, din suflet va rugam sa-i salvam taticul acestei fetite minunate... Din orice tara, din orice colt al lumii ne putem uni toate fortele, toata bunatatea aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-sergiu-sandu

25 Nov, 2019

" Tati, nu vrem sa te pierdem "
Polina fetita lui Sergiu ne implora sa nu-i lasam, pentru ca la mijlocul acestei dureri se afla cancerul... Viata acestui tatic are un pret imposibil pentru ei... Nu mai au nimic decat speranta in oameni... Dragilor, putin cu putin putem face viata pentru Sergiu, toti ne rugam pentru Sergiu si va rugam din suflet sa nu ii lasam. Astazi acest tatic vine cu un multumesc pana la pamant pentru tot binele si ajutorul oferit.

Galerie

24 Oct, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri