Împreună pentru copiii centrului Pro-Femina

4,844 EUR Din 6,650 necesari
73%
69 Donații
219 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Svetlana Sainsus
Suma necesară 6,650 Euro

In vizita la  centrul Pro- Femina din or. Hancesti, am descoperit istoriile copilasilor care nu au vazut si nu ai simtit ce inseamna sa primesti dragostea parintilor. Vorbind cu fiecare copilas de acolo am vazut cat sunt ei de primitori, dornici sa  discute, dornici sa invete  sa povesteasca unul altuia sotiile pe care le fac si meritele pe care le au. Noi le-am organizat o mica surpriza, ne-am dorit sa ii cunoastem mai de aproape si i-am rugat sa ne zica care sunt dorintele lor. Am petrecut ore intregi acolo discutant si cu cadrul didactic si am inteles ca ei au grija ca bunastarea emotionala a copiilor sa fie una favorabila. Ne dorim foarte mult sa ajutam acesti copilasi, isi doresc o masina de spalat si de uscat rufele, pentru ca le vine foarte greu sa spele cu mana,  un set de mobila pentru bucatarie pentru ca cea veche este intr-o stare foarte rea si  lenjerie pentru copilasi si cate ceva din imbracaminte.  Venim cu initiativa catre toti sa sutinem acesti copilasi, sa oferim noi caldura si afectiunea pentru  ei, cei care au fost loviti prea dur de soarta, iar o copilarie linistita si adevarata o merita fiecare copilas.

Multumim!

Campanie începută la 16 January 2019
În cîte zile s-a colectat 219
Creat de P CaritateMD
Regiune Hnacesti
Categorie Social
SMS Unite 23 Aug, 2019 00:56
45 MDL
Tel: 373*****36
SMS Moldcell 21 Aug, 2019 14:00
45 MDL
Iulie
Vitalii Corosteliov 10 Jul, 2019 03:15
1,000 MDL
Cât sunt de modești.
Igor Nasco 7 Jul, 2019 12:50
202 MDL
Mariana Triboi 7 Jul, 2019 01:43 39
10 EUR
Toate donațiile
10 Apr, 2019

Dragi nostri, mii de multumiri tuturor pentru sansa acestor copilasi la conditii normale de trai. Multumim cu plecaciune pentru tot sprijinul. Speram din tot sufletul sa reusim sa le facem si apa sa le fie curata si sa se poate bucura cu drag de bunatatea noastra omeneasca, care le-au facut viata sa fie una frumoasa.

Galerie

7 Feb, 2019

Fericire, asta inseamna fericire. Copiii acestia trebuie sa stie ca exista si oameni buni, trebuie sa invete sa creada, sa spere, sa astepte. Astazi li s-a indeplinit o dorinta, maine li se vor indeplini toate. Multumim enorm dragii nostri "magi" cei care ne-ati ajutat. Multumim pentru darurile minunate trimise. Nici nu si-au imaginat ca li se va aduce anume ceea ce si-au dorit.Cat e de greu sa ii vezi cum se straduie sa arate fiecare cat este de bravo, si cat se tineau de noi poate in speranta ca ii luam Acasa. Este un chin sincer deseori sa vizitam casele de copii pentru ca rupe din mine sa ies si sa ii vad cum tristi ne petrec:((( Dar mereu le promitem ca vom reveni, iar si iar. Am reusit sa cumparam masina de uscat, de spalat rufele, am inceput reparatia la bucatarie, vom schimba si toate Wc-urile pentru ca acesti copilasi merita toate conditiile necesare sa fie bune. Din pacate am aflat ca acesti copilasi se confrunta cu o mare problema, apa este tulbure, tevile sunt vechi, ruginite, iar apa este murdara si stim ca le vine foarte greu sa se descurce. Ne dorim foarte mult sa le schimbam si apa, sa se poata spala in apa curata si sa fie impliniti pe deplin. Pentru ei, pentru acesti copilasi lasati si nestiind ce inseamna dragostea parinteasca va rugam sa le fim alaturi inca odata. Avem mare nevoie de sustinerea Dvs.

Va multumim din suflet pentru ca va pasa si existati in vietile acestor copiii minunati!

Galerie

Video

16 Jan, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri