Selectați limba

Impreuna pentru copiii Sectiei malformatiilor cardiace congenitale

14,744EUR donați din 15,000 EUR necesari
19 în cîte zile s-a colectat
Cazul finalizat
Campanie începută la 1 decembrie 2017
Creat de

C. P

Regiune Chisinau
Categorie Social

Impreuna pentru copiii Sectiei malformatiilor cardiace congenitale

În iunie 2016, cu ajutorul multor oameni de bună credință, a fost renovată camera de joacă din Secția pentru copii ”Chirurgia malformațiilor cardiace congenitale” a Spitalului Clinic Republican, în care, ani în șir, a fost sumbru și frig. Acum, cei mici au un spațiu adecvat, numai al lor, unde pot să-și petreacă timpul și să se bucure de jucării noi. Dar... nu vrem să ne oprim aici.

Ne dorim foarte mult să schimbăm geamurile tuturor saloanelor, care sunt vechi, pline de crăpături și prin care șuieră vântul. Banda adezivă este cea care „împiedică” frigul să nu intre în interior... Dacă iarna este rece în încăpere, atunci vara este sufocant.

Și baia destinată copiilor care stau în spital arată jalnic. E rece, cu țevi ruginite și fără mobilier.

Anual, în Secția ”Chirurgia malformațiilor cardiace congenitale” ajung până la 450 de copii bolnavi de inimă și sunt efectuate aproximativ 350 de operații.

Noi nu putem rezolva problemele de sănătate ale acelor făpturi mici care sunt nevoite să ajungă la spital, pentru a-și trata inimioara. Le putem însă oferi căldură sufletească și confort, care le vor face șederea în instituția medicală mai ușoară. Se apropie sărbătorile de iarnă. Frumusețea acestora constă în a împărți bucuria atât cu cei dragi, cât și cu cei suferinzi. Numai împreună putem schimba lucrurile spre bine.

Facturi si declaratii

Citește mai mult
Toate donațiile