O studentă de 21 ani a nimerit într-un accident groaznic!

7,677EUR donați din 7,000 EUR necesari
124 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 20 decembrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Glodeni
Categorie Social

O studentă de 21 ani a nimerit într-un accident groaznic!

Ceapă Adriana o studentă de 21 ani se afla in acel microbuz de pe ruta Glodeni Chișinau implicat în groaznicul accident din 15.12.2016. La moment este internată in sectia Reanimare a spitalului nr1 Balti in stare gravă. După doua zile in care s-a aflat in comă starea ei rămîne a fi una gravă din cauza traumatismelor cerebrale puternice, a fracturilor de bazin si a hemoragiei puternice care a avut-o din cauza leziunilor splinei. În seara accidentului i s-a efectuat o operație de inlaturare a splinei. Îndată ce starea ei va permite se va efectua transferul la un spital din Chisinau.

Ea este o puternica luptătoare așa cum soarta de mica a pus-o la multe încercări. De la o vîrsta fragedă a ramas in grija mamei caci tatăl ei s-a stins din viata. Tot de mica lupta cu o boala: Osteomelita, care i-a afectat un picior. A suportat in perioada adolescentei 2 intervenții chirurgicale la piciorul afectat fiind atunci țintuita la pat luni întregi...

E o fata cu suflet mare, blajină, stăruitoare, un exemplu pentru toti, visa să absolvească facultatea, să se casatorească. Cu o zi înainte de teribilul accident si-a împodobit Bradul de sărbători. Familia fetei peste care a venit aceasta veste ca un fulger și care deține un venit modest, roagă îndurerată să-i ajutăm.

În aceasta situație gravă ne propunem să venim cu un aport financiar măcar pentru scutece și alte necesare la moment. În privința tratamentului revenim cînd vom avea concluzia medicilor.

ACTUALIZAT, 20 decembrie 2016:

Medicii din secția de reanimare a Spitalului de Urgența Chișinău au făcut investigațiile necesare, ne-ia comunicat care este starea ei: grav-stabilă. Aducem mulțumiri echipei care au asigurat transferarea Adrianei și medicilor, care luptă pentru sănătatea ei! Mulțumim tuturor persoanelor care oferă un sprijin și sunt alături de familia Adrianei prin rugăciuni si aport financiar!

Citește mai mult
Toate donațiile