Să salvăm împreună unicul ochișor al Alinei Buhna

4,384EUR donați din 35,700 EUR necesari
196 în cîte zile s-a colectat
Caz finalizat
Campanie începută la 10 octombrie 2016
Creat de

A. Darii

Regiune Carpineni
Categorie Social

Să salvăm împreună unicul ochișor al Alinei Buhna

Alina Buhna din satul Cărpineni are doi anișori și jumătate. În luna aprilie 2016, fetița a fost diagnosticată cu retinoblastom, cu alte cuvinte - cancer la ochi. Părinții au început imediat tratamentul copilului, deoarece pentru un astfel diagnostic,  fiecare oră este de neprețuit!

Vânzând tot ce au putut vinde, părinții Alinei și-au concentrat toate eforturile pentru a salva vederea fiicei lor. Din păcate, boala a fost mai puternică și fetița a rămas cu un singur ochi. A rămas însă speranța de a salva cel de-al doilea ochi!

Alina Buhna are nevoie de chimioterapie și radioterapie pentru a-și salva ochișorul. Părinții și prietenii fetiței au cheltuit toate economiile, iar acuma cer ajutorul  nostru.

Tratamentul Alinei Buhna va avea loc în mai multe etape, iar previziunile specialiștilor sunt destul de optimiste. Medicii clinicii Medical Park din Istanbul sunt gata să o ia la tratament pe micuța Alina.

35.700 euro – este costul vederii acestui copil. Vă rugăm să faceți și Dvs. o donație și să deveniți printre cei cei care au ajutat-o pe Alina să nu orbească pentru totdeauna.

Împreună putem salva vederea Alinei! Din inimă, pentru ca Alina să poată vedea în continuare!

ACTUALIZAT, 2 noiembrie 2016:

Am vizitat-o și pe Alina Buhna. Scumpica îi dă putere mamei să reziste. Este atât de veselă și optimistă. Am văzut o mama plină de speranța și recunoștința. Mamica Alinei este atât de fericita că a ajuns in Istanbul și a inceput tratamentul puiului... Medicii ne dau mari șanse că al 2lea ochisor va fi salvat. Rezultatele deja se simt. Și știti datorită cui? Nouă!!! Toți impreună! Fiindcă ne-am unit forțele și ne-am rugat pentru ea. Și am făcut posibilul ca Alina să ajungă urgent la tratament.

35.000 euro costă salvarea ochișorului. 35! Dar ce sunt aceste hârtii pe lînga fericirea de a vedea? Nimic! Este mult mai scumpă vederea acestui pui!!! Noi putem să o ajutăm, să fim alături de acest pui, de acești părinți bătuți de soarta. Oameni simpli de la țara, care trăiesc atât de greu că nu vă imaginați, și incă și aceasta povară prea mult pentru un om, prea mult! Eu vă rog enorm de mult să donați pentru Alina! Pentru șansa ei de a vedea. Să distribuiți incă odata postarea!

Eu vă multumesc enorm de mult dragi donatori și vă rog mult să continuăm toți împreună să susținem aceasta fetița.

ACTUALIZAT, 31 decembrie 2016:

Astăzi vă anunțăm că suma totală pentru Alina a fost colectată!

35.000 euro au fost colectați! Cu ajutorul fundației "Savelife" și iarăși asociația "Salvează o inima".

În numele acestor parinți vă mulțumim pentru tot! Fără voi era imposibil să reușim! Dragi donători, vă mulțumim enorm pentru donații!

Să știți că al doilea ochișor al Alinei este salvat!

Vă mulțumim! Din inima se fac minuni.

Citește mai mult
Toate donațiile