Din inimă pentru Vlad Ceban

22,704EUR donați din 86,000 EUR necesari
229 în cîte zile s-a colectat
Modalități de donație

Din inimă pentru Vlad Ceban

Campanie începută la 07 sep 2016
Creat de

D. Beschieru

Regiune or. Soroca
Categorie Social

Vladut Ceban din Soroca are 12 an, și pare a fi prea matur pentru vârsta lui. Vlad se luptă cu un inamic serios, al cărui nume este - osteosarcom. Într-un limbaj mai simplu, acestă boală este cancerul osos. Este un diagnostic foarte grav, dar suntem încrezători că Vlad e puternic și va rezista.

Singurul lucru de care el are nevoie este ajutorul nostru. Vlad  deja se află la tratament în clinica Medical Park din Turcia.

Clinica Medical Park este remarcabilă din toate punctele de vedere, dar este și foarte specială  pentru noi, pentru că Vlad Ceban și alți copii din Moldova a ajuns aici pentru a primi un tratament de înaltă calitate ce le dă speranță de recuperare. Ne rămâne doar să găsim banii necesari.

Deoarece pentru prietenii noștri turci viața unei persoane - este o prioritate, clinica a început tratamentul lui Vlad Ceban pe cheltuieli proprii. Iar noi trebuie să colectăm 86.000 de euro. Nici mai mult, nici mai puțin. Iată cât valorează sănătatea lui Vladic.

Vlad se simte bine, iar previziunile sunt optimiste. El va fi supus unui curs lung de chimioterapie, unei intervenții chirurgicale după care va urma o perioadă de reabilitare.

El se luptă pentru sănătatea lui și se bazează pe noi. De la fiecare câte un pic – doar așa vom fi capabili să colectăm suma necesară.

În pofida condiției sale, Vlad zâmbește mereu. Chiar și atunci când îl doare, nu lăsa zâmbetul de pe față. Pentru așa un zâmbet suntem gata la orișice.

ACTUALIZAT, 2 noiembrie 2016:

Vlăduț se restabilește după cea mai grea și dureroasă perioadă. Puiul are mare nevoie de susținerea noastră. A făcut stomatita, câteva zile nu a putut nici mânca, nici vorbi. Mamica lui Vladuț deja nu mai are lacrimi, dar băiatul o sustine și o incurajează ca un bărbățel adevărat. Vlăduț o să invingă și noi suntem cei care putem contribui la vindecarea lui completă. Mulțumim tare mult donatorilor fideli. Haideți să dăruim puțin din puținul nostru pentru șansa acestui copil.

Eu vă rog mult mult să distribuiți povestea lui. Vlăduț are puține donații si părinții sunt atât de descurajați... Dar eu le-am promis că va fi bine, că lume bună la suflet există!

Eu vă rog mult dragi donatori să mai facem cu toții un mic efort. Câte 5, 10 euro care și cât poate. Vă rog mult arătați povestea lui prietenilor, rugații să facă un bine, fără noi ei nu se vor descurca. Nu au ce vinde sărmanii părinți deja. Eu vă mulțumesc din suflet tuturor!

Cu multă recunoștința și respect, Svetlana Sainsus.

ACTUALIZAT, 15 ianuarie 2017:

Vlăduț Ceban are un mesaj pentru noi toți. Ne bucurăm să vedem cum arată. I-a crescut părul. Puiul merge spre bine! Medicii sunt foarte optimiști. La moment Vlad urmează ședințe de chimioterapie combinate cu radioterapie. Este greu. Obosește repede, de la radioterapie îl doare stomacul... Dar el spune că rezistă la tot, fiindcă are un vis- să se intoarcă acasă sănătos.

Îl susținem pe Vlăduț în continuare? Are multă nevoie de noi! Haideți să facem un efort pentru acest bărbat adevărat! Un sms nu ne costă mult, dar două? Trimiteți cât vă lasă inima, donați cât puteți, orice donație cât de mică - e mai bine decât nimic.

Donații sms pentru abonații Orange (nr.: 2910 cu text "Vlad". Abonații Unite (nr.: 9002 cu text "Vlad". Abonații Moldtelecom apel de pe fix la: 090009002 (costul unui sms sau apel este 45 lei și se poate trimite zilnic nelimitat).

Donații prin terminale QIWI (codul bpay 17002022).

Să fim mai buni. Vă mulțumim!!!

ACTUALIZAT, 27 martie 2017:

Dragii  nostri,ingeri pazitori.Cei care ati fost alaturi de Vlad Ceban in tot acest timp.Vrem in primul rind sa va multumim pt toata sustinerea .Familia lui Vladut este extrem de recunoscatoare pt orice ajutor acordat.De ceva timp donatiile s/au oprit si Vladut repeta parintilor ca se simte vinovat anume el ca lumea nu doneaza pt el.A promis cand se simte bine sa fie mai activ pe internet,sa trimita mesaje de multumire si poate chiar sa reuseasca sa faca un video live. In data de 1 aprilie este ziua lui Vladut si tare vrem sa ii organizam o zi speciala< Vrem sa va rugam sa il bucuram cu o mica donatie,oricat ,chiar si un leu,dar cu un mesaj special de ziua lui,sa simta ca sunt cadouri de ziua lui....Sa stiti ca familia lui Vladut este una foarte exemplara,si lunar transfera clinicii maximum posibil,dar totusi 86.000 este  o suma enorma pt oricine din noi.Vladut e din ce in ce mai bine si cu ajutorul lui Dumnezeu in cateva luni se va intoarce acasa,dar datoria la clinica este enorma si timpul ii preseaza.Va rugam mult sa mai facem un efort,toti cei care deja au fost alaturi de el...Va multumim enorm.Cu multa stima si recunostinta,echipa Caritate.MD

ACTUALIZAT, 1 aprilie 2017:

Deja nu e o gluma paradoxal.... de 1 aprilie nascut, de 1 aprilie 2016 a aflat strasnicul diagnostic si astazi este exact un an de cand lupta Vlad are iarasi stomatita si nu poate vb, dar a scris o scrisoare mamei... Nu stiu ce mama ar rezista citind aceste rinduriDeparte de surioara lui, de tata..., de cateva luni doar el si mama zi de zi lupta pt viata..Sunetele si felicitarile de la Moldova l-au emotionat tare  si barbatii pling........ " Mama sa ai , dar mama sa nu fii".... Sa ai un copil bolnav este mai mult decat dureros.... Vladut, la multi multi ani ...Toata sanatatea din lume puiule, dar mamei toata puterea si rabdarea!!!!! Vreau toti sa ii daruim lui Vladut astazi un zambet, o speranta... Un mic cadou pt acest luptator un sms ? un apel telefonic...? o donatie de 1 euro.... Haideti sa ii zicem cu totii " la multi ani Vlad"..... Va multumesc share va rog ! Donatii online din tara si de peste hotare puteti face aici https://www.caritate.md/donations/vlad-ceban. Donatii prin sms. Daruiti lui Vladut 45 lei. Abonatii Moldcell sms la nr 2910 cu text " Vlad". Abonatii Unite sms la nr 9002 cu text " vlad". Abonatii moldtelecom pot apela de pe fix nr 090009002. Povestea lui Vlad dar si a celorlalti copii o gasiti la aparatele MMPS din tara la rubrica " caritate".un sms trimiteti un share o donatie de 1 euro , orice....., pt Vladut cel mai putin doneaza lumea si el vede si sufera E din Soroca.... daca cunoasteti " nene" bogat acolo.... aratati povestea lui 

ACTUALIZAT, 6 aprilie 2017:

 

Vlăduț vă mulțumește tuturor pentru urările de bine și susținerea dvs.

Citește mai mult
Campanie începută la 7 septembrie 2016
Creat de

D. Beschieru

Regiune or. Soroca
Categorie Social
Toate donațiile