Din inimă pentru Vlad Ceban

1

Vladut Ceban din Soroca are 12 an, și pare a fi prea matur pentru vârsta lui. Vlad se luptă cu un inamic serios, al cărui nume este - osteosarcom. Într-un limbaj mai simplu, acestă boală este cancerul osos. Este un diagnostic foarte grav, dar suntem încrezători că Vlad e puternic și va rezista.

Singurul lucru de care el are nevoie este ajutorul nostru. Vlad  deja se află la tratament în clinica Medical Park din Turcia.

Clinica Medical Park este remarcabilă din toate punctele de vedere, dar este și foarte specială  pentru noi, pentru că Vlad Ceban și alți copii din Moldova a ajuns aici pentru a primi un tratament de înaltă calitate ce le dă speranță de recuperare. Ne rămâne doar să găsim banii necesari.

Deoarece pentru prietenii noștri turci viața unei persoane - este o prioritate, clinica a început tratamentul lui Vlad Ceban pe cheltuieli proprii. Iar noi trebuie să colectăm 86.000 de euro. Nici mai mult, nici mai puțin. Iată cât valorează sănătatea lui Vladic.

Vlad se simte bine, iar previziunile sunt optimiste. El va fi supus unui curs lung de chimioterapie, unei intervenții chirurgicale după care va urma o perioadă de reabilitare.

El se luptă pentru sănătatea lui și se bazează pe noi. De la fiecare câte un pic – doar așa vom fi capabili să colectăm suma necesară.

În pofida condiției sale, Vlad zâmbește mereu. Chiar și atunci când îl doare, nu lăsa zâmbetul de pe față. Pentru așa un zâmbet suntem gata la orișice.

UPDATE, 02 November 2016:
Vlăduț se restabilește după cea mai grea și dureroasă perioadă. Puiul are mare nevoie de susținerea noastră. A făcut stomatita, câteva zile nu a putut nici mânca, nici vorbi. Mamica lui Vladuț deja nu mai are lacrimi, dar băiatul o sustine și o incurajează ca un bărbățel adevărat. Vlăduț o să invingă și noi suntem cei care putem contribui la vindecarea lui completă. Mulțumim tare mult donatorilor fideli. Haideți să dăruim puțin din puținul nostru pentru șansa acestui copil.

Eu vă rog mult mult să distribuiți povestea lui. Vlăduț are puține donații si părinții sunt atât de descurajați... Dar eu le-am promis că va fi bine, că lume bună la suflet există!

Eu vă rog mult dragi donatori să mai facem cu toții un mic efort. Câte 5, 10 euro care și cât poate. Vă rog mult arătați povestea lui prietenilor, rugații să facă un bine, fără noi ei nu se vor descurca. Nu au ce vinde sărmanii părinți deja. Eu vă mulțumesc din suflet tuturor!

Cu multă recunoștința și respect, Svetlana Sainsus.


UPDATE, 15 January 2017:
Vlăduț Ceban are un mesaj pentru noi toți. Ne bucurăm să vedem cum arată. I-a crescut părul. Puiul merge spre bine! Medicii sunt foarte optimiști. La moment Vlad urmează ședințe de chimioterapie combinate cu radioterapie. Este greu. Obosește repede, de la radioterapie îl doare stomacul... Dar el spune că rezistă la tot, fiindcă are un vis- să se intoarcă acasă sănătos.

Îl susținem pe Vlăduț în continuare? Are multă nevoie de noi! Haideți să facem un efort pentru acest bărbat adevărat! Un sms nu ne costă mult, dar două? Trimiteți cât vă lasă inima, donați cât puteți, orice donație cât de mică - e mai bine decât nimic.

Donații sms pentru abonații Orange (nr.: 2910 cu text "Vlad". Abonații Unite (nr.: 9002 cu text "Vlad". Abonații Moldtelecom apel de pe fix la: 090009002 (costul unui sms sau apel este 45 lei și se poate trimite zilnic nelimitat).

Donații prin terminale QIWI (codul bpay 17002022).

Să fim mai buni. Vă mulțumim!!!


Creat de 07 September 2016

A. Darii

Toate donațiile