Ştiri

30 Mar

Două săptămâni de Campania Socială "Împreună pentru Voi"

https://protv.md/coronavirus/o-platforma-de-caritate-a-reusit-sa-adune-peste-3-milioane-de-lei-pentru-spitalele-din-moldova-video---2523634.html

Dragii noștri avem două săptămâni în care s-a lansat campania. Venim cu detalii amănunțite ce s-a petrecut și ce am reușit să realizăm.

S-au cheltuit 1,311,028.50 lei, Toate facturile le găsiți pe link - https://bit.ly/2UtGAHt

Unde au mers banii?

Datorită donației Purcari Wines de 1 milion au fost procurate două ventilatoare Hamilton C-6 si C-1. Hamiltonul C-6 este deja instalat la Spitalul De Urgenţă Chişinău unul dintre spitalele strategice. Hamilton C-1 va fi instalat la IMSP Spitalul Clinic Republican "Timofei Moșneaga" pe 15 Aprilie când ajunge in tara.

Analizator Hematologic deasemeanea face parte din echipamentele vitale pentru lupta cu Covid-19 a fost instalat vineri în Spitalul Boli Infecțioase Toma Ciorba.

S-a donat după cum ne propusesem la început de campanie – apă, cafea, ceai, produse de igienă la CNUAMP Chișinău și Bălți de unde s-a distribut până la moment în peste 20 de raioane ale republicii. Mănuși, măști, dezinfectant și săpun s-au livrat în cantități mari la Spitalul Republican, Spitalul De Urgență, Spitalul Toma Ciorba. Și centralizat pentru medicina primară – medici de familie. Livrări directe au fost făcute la spitalele din Ialoveni, Rîșcani, Urgențe Rîșcani, IGP Chișinău.

Datorită donației mari Kaufland Moldova, am comandat echipamente stringente cum ar fi defibrilator, ECG care sunt pe drum, iar în continuare căutăm cine ne poate vinde și livra ventilatoare pentru respirația artificială. Săptămâna care vine, ne propunem să achiziționam în cantități mari echipament protector – măști medicinale și N95, mănuși, costume de protecție, ecrane de protectie (ochelari) pentru spitalale strategice în lupta cu Covid-19 și medici de familie.

Asta nu e tot!

În afara de bani, la inițiativa noastră #impreunapentruvoi s-au unit companii care au livrat prinzuri calde cum ar fi:SEVENS - Big Music Pub, Cafetería Cafellini care a donat 10 kg de cafea. Centrul stomatologic Vivodent au donat dezinfectant și echipament protector. Yandex.Taxi în Moldova ofera trasnport gratuit pentru personalul medical. @Dancos-DM au donat apă. Metro Cash & Carry a făcut o donație financiara și multe alte companii.

Oameni dragi, campania socială în susținerea celor care sunt pe prima linie continuă și avem mare nevoie de ajutorul susținerea Dvs. Dragii noștri ne închinăm în fața tuturor, mulțumim pentru donații, pentru gânduri bune, mesaje de încurajare și frumosul care există în noi, OAMENII!

FIȚI ALĂTURI DE EROII NOȘTRI, DE CEI CARE ACASĂ TOT SUNT AȘTEPTAȚI DE MAMĂ, TATĂ, COPII, BUNEI.

ÎMPREUNĂ PUTEM ÎNVINGE ORICE, ÎMPREUNĂ PUTEM SĂ NE UNIM BUNĂTATEA DIN ORICE COLȚ AL LUMII AICI ȘI SĂ DONĂM PENTRU VIAȚA NOASTRĂ: https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-voi