Din inimă pentru Alina Ciubotaru

50,443 USD Din 66,000 necesari
76%
2273 Donații
48 Zile rămase
Nume Prenume Vitalie Ciubotaru
Vârsta 31 ani
Suma necesară 66,000 US Dollar

  • Nume: Ciubotaru
  • Prenume: Alina
  • Vârsta: 31 ani
  • Diagnostica: Tumoare la creier
  • Tratament: Turcia

Mesajul Alinei:

Bună ziua, mă numesc Alina am 31 de ani și sunt mamă a doi copilași minunați. Din păcate de ceva timp viața mea dar și a familiei e un adevărat calvar. De curând am primit o noutate care nu numai că ne-a zbuciumat viața dar ne-a făcut să fim neputincioși. Am fost diagnosticată cu tumoare la creier iar noutatea că am nevoie urgent de operație m-a pus în genunchi să plâng de durere. Îmi este foarte greu să scriu un mesaj unde trebuie să cer ajutorul pentru a-mi salva viața, pentru că nu știu de la ce să încep, pentru că gândurile sunt atât de tulbure... e cel mai greu mesaj scris vreodată. Sunt doar cu gândul la familia mea, la copilașii mei pentru că vreau să îi cresc, vreau să le fiu alături, îmi doresc să văd orice mic succes pe care ei vor avea în viață  și să ne bucurăm împreună. Dragi oameni, viața mi-a dat o încercare pentru noi imposibilă, unde nu putem face față de unii singuri, operația costă  mult pentru noi, mult pentru o familie tânără care încetul cu încetul încercam să ne punem bază dar care deloc nu suntem pregătiți pentru așa ceva. E greu să îmi privesc în fiecare seară copilașii și să știu că viața mea depinde de o sumă pe care noi nu o avem. Doar voi sunteți speranța și a mea și a copiilor, doar Credința în Dumnezeu și în Oameni mă face să nu cedez. Vă implor, inima îmi este distrusă dar sufletul crede și vine cu o speranță în oameni. Nu mă lăsați pentru că nu aș putea lupta de una singură.

Vă mulțumesc și prețuiți orice minut alături de cei dragi, sunt unice!

Campanie începută la 15 November 2018
Zile rămase 48
Creat de P CaritateMD
Regiune Criuleni, s. Boscana
Categorie Social
Maxim Marcuta 20 Jan, 2021 21:08 6
42 MDL
SMS Moldcell 14 Jan, 2021 14:00
45 MDL
December
Sirbu A 6 Jan, 2021 22:34 6
300 MDL
Dumnezeu să vă ajute
Adrian Albot 5 Jan, 2021 12:54 178
45 MDL
Donație anonimă 27 Dec, 2020 05:00 15
1,724 MDL
Toate donațiile
15 Mar, 2020

Vitalin si Evelin, astazi ne cer disperat ajutorul pentru viata mamicii lor.  Zilele acestea  am discutat cu familia si din pacate situatia este foarte urgenta, medicii au anuntat-o pe Alina ca operatia la cap este extrem de urgenta si orice amanare e un risc enorm pentru viata Alinei. Nici nu am dori sa ne imaginam ce se intampla in sufletele copiilor.  Alina, tanara mamica, are sansa sa iasa o invingatoare doar impreuna cu noi, pentru ca din pacate famila nu dispune de 20.000 euro pentru a achita operatia si aceasta neputinta poate distruge o familie intreaga. Dragii nostri, va cerem ajutorul Dvs, va rugam sa le fim puterea lor, va rugam sa priviti ochisorii speriati a acestor doi copilasi de frica sa nu isi piarda mamica si sa intidem o mana de ajutor cat inca nu este tarziu. Haideti sa incercam sa salvam o mama, sa nu ii lasam pe Vitalin si Evelin care nu isi doresc altceva nimic decat mamica lor sa fie langa ei... haideti sa distribuim povestea lor trista si sa ne adunam cu totii la durerea lor si neputinta de a-si salva viata. Din orice tara din orice colt al lumii puteti dona aici: https://www.caritate.md/do…/din-inima-pentru-alina-ciubotaru

Galerie

11 Mar, 2019

Dragii nostri, mamica aceasta puternica si dornica de a invinge se lupta in continuare sa se intoarca acasa la copilasii sai. Alina incepe sa se invete, incepe sa mearga din nou, incepe sa manance din nou, exact ca un copil mic... invata sa traiasca... E o munca titanica pentru ea, si tot ce isi doreste este sa nu fie lasata pentru ca a trecut prin toate chinurile, si nu doreste nimanui sa simte ceea ce a simtit sufletul ei cand viata ei a primit un pret pe care nu il poate achita... Cu pasi marunti dar cu o credinta mare Alina are sansa sa se intoarca acasa la familie si pentru asta lupta... Cu totii am indragit-o pe Alina, este un Soare de omulet scump, si ne dorim din adancul sufletului sa o vedem acasa, langa familie. Va rugam sa depunem un mic dar vital pentru Alina, pentru o inima de mama care duce lupta departe cu un dor nebun de copilasii. Astazi si cei doi pici ne roaga sa facem un mic efort pentru mamicuta lor.

Galerie

Video

10 Jan, 2019

Video

21 Nov, 2018

Dragii nostri, Alina a fost operata de urgenta pentru ca situatia era destul de grava, medicii au incercat timp de aproximativ 9 ore sa ii scoata tumoarea, dar totusi nu a fost posibil dintr-o operatie pentru ca riscul era mult prea mare. De indata ce isi va reveni, urmeaza inca o operatie la fel de complicata. Alina are nevoie de rugaciuni si ganduri bune si are nevoie enorma si de bani din pacate, o suma mult prea mare pentru familie... Multumim tuturor care ati donat pana acum, datorita voua a fost posibila transportarea ei si operatia, puteti ajuta in continuare pentru ca Alina sa se intoarca acasa sanatoasa la puii ei. https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-alina-ciubotaru.

Galerie

Video

15 Nov, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri