Din inimă pentru Anatolie Cumpătă

46,565 EUR Din 88,690 necesari
53%
3988 Donații
8 Zile rămase
Nume Prenume Anatolie
Vârsta 18 ani
Suma necesară 88,690 Euro
Diagnostic Cancer la plămâni

Mesajul mamei:

Bună ziua tuturor ,dragă lume! Sunt mama lui Anatolie Cumpătă. Este un băiat foarte deștept, cu aspirații și vise și nimic nu prevestea nenorocirea care a venit pe neașteptate și ne-a a lovit dureros. Anul trecut băiatul meu a fost diagnosticat cu cancer.Îin urma unei intervenții chirurgicale la picior, am primit chimie timp de un an, după aceasta, băiatului meu i s-a amputat piciorul  unde am fost anunțați că dacă i se va tăia piciorul vom putea  scăpa de această boală nemiloasă, dar cu regret nu a fost sa fie. Anatolie are doar 18 ani și acum recent a fost iarăși diagnosticat cu cancer progresiv la plamâni. Este nevoie de un tratament îndelungat peste hotare.

Vă rugăm mult, cei care ne pot ajuta să facă acest lucru din inimă, măcar căt de puțin, într-adevăr avem nevoie de ajutorul tuturor mai mult ca oricând. Vă rugăm din suflet să ne ajutați ca boala lui Anatolie să nu îl limiteze de posibilitățile pe care le oferă viața.

Orice ajutor este un pas spre însănătoșire! Vă rog din suflet oameni dragi și cu inimă mare, să ne ajutați cu ajutorul Dvs sa învingem aceasta boală. Să fiți binecuvântați pentru bunul Dumnezeu pentru ajutorul care mi-l oferiți!

Campanie începută la 22 February 2023
Zile rămase 8
Creat de P CaritateMD
Regiune r/ Sîngerei, s. Coșcodeni
Categorie Social
Ecaterina Bologan 2 Jun, 2023 00:58 2
5 EUR
Donație anonimă 2 Jun, 2023 00:30 119
100 MDL
Donație anonimă 2 Jun, 2023 00:08 57
381 MDL
❤️❤️❤️
Victor Mazepa 2 Jun, 2023 00:01 2
35 USD
Diana Hincu 1 Jun, 2023 23:58
381 MDL
Toate donațiile
17 May, 2023

Stiti ce face o mama ce isi are copilul intre viata si moarte? Mai intai ii transmite tot curajul din lume copilului ei sa nu cumva cedeze in fata bolii si apoi pleaca pe coridoarele spitalului si rabufneste in plansete((((
O disperare care poate sa o simta doar o mama ce isi are copilul in patul de spital si chinuit de boala... Doar ascultati cu ce voce ne povesteste mamica lui Anatolie prin ce cosmar trec ei acum(((.
Anatolie e un baiat rapuns de boala, un baiat tare puternic si tare iubitor de viata… surioara mai mica, mamica lui, familia lui e puterea lui de a lupta si de a fi puternic in fata bolii... Insa puterea de a lupta, depinde si de tratamentul costisitor:88690 euro...  financiar ei nu mai fac fata, sunt epuizati si nu isi pot continua aceasta lupta crancena... Dragii nostri, ieri la unu noaptea noi am primit acest mesaj disperat al mamei lui Anatolie, va rugam din toata inima sa nu treceti pe alaturi de durerea scrisa a acestei mamici, asa cum noi am facut-o si am inceput ziua cu o donatie de suflet pentru viata baiatului ei... Va rugam sa fim uniti la durerea unei mame ce ne implora sa o ajutam sa isi salveze copilul...

Pentru viata lui Anatolie se poate dona din orice tara aici:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-anatolie-cumpata

Galerie

4 May, 2023

Surioara a venit in vizita la fratior, pentru ca ea este cea care il incurajeaza mereu pe Anatol sa rabde atunci cand durerile sunt mari... Si, durerile pentru Anatol, acum, sunt foarte mari.... Dragii nostri, Anatol vrea sa lupte si rezista, acum se roaga Domnului ca analizele ce urmeaza sa fie bune. Medicii l-au anuntat, daca ultima chimioterapie va opri metastazele in plamani, atunci baiatul va fi pregatit pentru o operatie grea dar care este importanta pentru a-si salva viata... Mamica lui Anatolie ne roaga disperat sa ii ajutam in aceste momente nu doar grele, dar groaznice pentru ei... Tratamentul este costisitor, insa viata lui Anatol depinde de acest tratament.... Ei ne implora sa nu ii lasam, pentru ca si asa sarmanii traiesc in fiecare zi dureri de nedescris... Va rugam sa ajutam acest baiat ce si-a pierdut un picior din cauza bolii  si acum lupta sa nu isi piarda si viata.

Pentru Anatolie se poate dona din orice tara, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-anatolie-cumpata

PAYPAL@CARITATE.MD

Galerie

22 Feb, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri