Din inimă pentru Andreea Maxim 2

2,881 EUR Din 3,600 necesari
80%
195 Donații
36 Zile rămase
Nume Prenume Viorica Maxim
Suma necesară 3,600 Euro

  • Nume: Maxim
  • Prenume: Andreea
  • Diagnostica: Scolioză congenitală gravă, severă cu un unghi cob de 87 grade. 
  • Suma necesară: 3600 euro
  • Tratament repetat: România

Mesajul mamei:

Bună ziua, Andreea are din nou nevoie de operație care îi va oferi posibilitatea să mai crească cu câțiva centimetri. Avem deja ani buni la rând unde luptăm în fiecare zi și încercăm să nu cedăm, pentru că cel mai mult, noi părinții ne dorim ca fetița noastră să aibă o viață normală fără chin și durere. Am trecut prin multe, cu ajutorul Dvs, am reușit să mai reducem din chinuri și să facem o operație complicată. Acum însă suntem iarăși așteptați la spitalul din România pentru o nouă intervenție chirurgicală. Zilele acestea suntem așteptați, pentru că operația trebuie efectuată cât mai repede, din păcate cheltuielile sunt mari pentru noi, și nu mai avem de unde să împrumutăm ca să facem față situației. Îmi este rușine că apelez a doua oară la toți oamenii, dar altă soluție nu avem, ne luptăm cu orice picătură de putere să ne vedem copilul fericit. Vă implor și de data această să ne ajutați cu o minimă donație pentru fetița mea.

Vă MULȚUMIM și fie ca Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru binele făcut !!!

Campanie începută la 19 October 2018
Zile rămase 36
Creat de P CaritateMD
Regiune Cahul
Categorie Social
Donație anonimă 20 Jan, 2023 16:19 3
100 MDL
Donație anonimă 3 Jan, 2023 22:25 16
204 MDL
Doamne ajuta
Donație anonimă 3 Jan, 2023 17:33 429
2 EUR
Donație anonimă 28 Dec, 2022 22:00 9
100 MDL
Țurcanu Vitalie 27 Dec, 2022 01:12 33
10 EUR
Toate donațiile
17 Sep, 2021

Dragii nostri, de curand Andreea a fost la operatia repetata. La moment totul este bine, sunt progrese, Andreea mai are de trecut inca cateva operatii si speram din tot sufletul ca micuta sa nu mai stie ce inseamna chinuri.

Multumim cu plecaciune pentru toata bunatatea si ajutorul oferit. 

Galerie

17 Sep, 2021

Dragii nostri, de curand Andreea a fost la operatia repetata. La moment totul este bine, sunt progrese, Andreea mai are de trecut inca cateva operatii si speram din tot sufletul ca micuta sa nu mai stie ce inseamna chinuri.

Multumim cu plecaciune pentru toata bunatatea si ajutorul oferit. 

Galerie

14 Aug, 2020

Dragii nostri, Andreea a iesit de la operatie. Totul a decurs bine, starea fetiteii este stabila... Multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi si Andreea va multumeste din inima pentru ca ati ales sa fiti alaturi de ea. 

Galerie

6 Aug, 2020

Andreea este asteptata la o noua operatie dureroasa, complicata dar care o poate face bine. Zilele acestea este asteptata la clinica, insa suma necesara pentru operatie din pacate parintii nu o au... Dragi donatori, astazi venim repetat cu rugamintea sa o ajutam pe Andreea. Atat demult isi doreste sa se faca bine si cat demult isi doreste ca durerile sa o lase... Va rugam din suflet sa ii fim alaturi, va rugam sa nu o lasam pentru ca fara noi ei pur si simplu nu ar putea sa se descurce. O mica donatie repetata i-ar aduce Andreei sansa sa se faca bine. Din orice tara din orice colt al lumii va rugam repetat sa o ajutam aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-andreea-maxim-2

Galerie

19 Oct, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri