Din inimă pentru David Ciubuc

33,022 EUR Din 105,500 necesari
31%
2978 Donații
242 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume David
Suma necesară 105,500 Euro
Tratament Elveția
Diagnostic Retinoblastom

Update 08.02.2023

Fiindca puiul este la terapi intensiva si dupa analizele minutioase, parintii au fost anuntati ca cursul tratamentului va fi schimbat si s-a adaugat mai multe proceduri. La moment parintii ne-au anuntat ca au primit estimativ suma de 105500 euro(( Disperare fara margini pentru aceasta familie...

Update 21.11:

Dragii nostri venim cu noutati. Pentru ca timpul de asteptare este tare pretios, pentru ca viata micutului e in mare pericol si orice zi e vitala, parintii ne-au anuntat ca au reusit sa gaseasca o clinica din Elvetia care ii pot primi in avans. Va rugam din toata inima sa fiti alaturi in continuare de micut. Doamne,  are doar 4 lunite dar cata durere are si cata suferinta(((. Haideti sa salvam viata puiului, haideti sa ne unim si sa ii oferim sansa micutului sa isi salveze viata.

Multumim ca va pasa si ca sunteti alaturi de Davidus.


Update 08.11:

Dragii nostri, parintii ieri au primit aproximativ cat va fi costul total al tratamentului. Clinica le-a oferit un pret de 40000 euro, parintii sunt tare disperati pentru ca au fost anuntati ca e nevoie de toata suma de la inceput, iar familia nu au de unde lua acesti bani. Va rugam sa fim alaturi in continuare. David trebuie sa inceapa cat mai urgent tratamentul dar nu poate din cauza costului. Haideti sa salvam puiul de 4 luni. 

Mesajul mamei:

Bună ziua tuturor celor care nu sunt indiferenți la nenorocirile altora! Mă numesc Vera și am un băiețel David, în vârstă de 4 luni. Totul era în regulă, copilul se dezvolta bine și medicii nu aveau pentru el decât cuvinte de laudă. Într-o zi am observat că atunci când aprindem lumina, ochiul său reacționează ciudat și am decis să consultăm un oftalmolog. Sincer să fiu, atunci nici nu credeam că viața noastră se va împărți în viața de dinainte și de  după ... Am fost examinați de mai mulți medici și am fost diagnosticați cu retinoblastom. Aceasta este o tumoare retiniană care apare la copiii sub vârsta de trei ani. Ambii ochișori sunt afectați. Întreaga familie a fost în stare de șoc! Într-o săptămână, lumea noastră s-a schimbat complet. Nu vă pot transmite sentimentele mele în acest moment, nu doresc ca nicio mamă sau familie să treacă prin ce trec eu. Copilul meu are o șansă la viață, dar poate fi ajutat doar în Germania.  Noi, desigur, suntem o familie obișnuită, modestă, nu avem așa mulți bani. Fac un apel către  toți oamenii care pot și vor să ne ajute. Doar cu ajutorul dvs. copilul meu are o șansă la viață Cer din toată inima ajutorul tuturor. Este dureros când cineva se îmbolnăvește, dar când un copil mic are tumoare, un copil care nici nu a reușit să facă ceva în această viață, durerea este de nedescris. Vă rog din suflet să ne ajutați.

Campanie începută la 5 November 2022
În cîte zile s-a colectat 242
Creat de P CaritateMD
Regiune R. Edineț, s.Onești
Categorie Social
Cristina Costachi 5 Jul, 2023 00:06 12
299 MDL
Olga Gincu 4 Jul, 2023 21:29 30
200 MDL
Donație anonimă 1 Jul, 2023 21:44 144
100 MDL
Doamne ajuta!
SMS Unite 28 Jun, 2023 23:04
45 MDL
Tel: 373*****79
Donație anonimă 27 Jun, 2023 10:08 478
395 MDL
Будьте здоровы!
Toate donațiile
26 Jul, 2023

 Cand inimile oamenilor se unesc sa ajute se intampla minuni.  Davidus e micutul ce a primit sansa sa lupte pentru viata lui, e puiul ce statea pe patucul lui de acasa si isi astepta sansa sa isi salveze ochisorul si viata. Sa stiti, ca am reusit...  iar ultimele analize arata ca ochisorul stang este curat si parinti sunt tare optimisti ca vor reusi.  Cu atat mai mult sunt incurajati si de medici si de ultimile rezultate primite.

Lui Davidus ii dorim sa fie puternic si sa vina acasa cat mai curand, sanatos. 

Dragii nostri, inca un destin micut schimbat datorita bunatatii oamenilor.  Suntem tare impliniti ca impreuna am reusit sa ne unim pentru viata unui copilas micut ce se afla intr-o stare grava.

Noi continuam sa va rugam, sa incercam sa ne mobilizam prin donatia lunara de doar 2 dolari si sa salvam cati mai multi copilasi.  Sa fim uniti la durere, sa ne sustinem copilasi in patul de spital, sa incurajam parintii disperati ce isi doresc doar sa isi salveze copiii.
Fiti alaturi lunar printr-o mica donatie de doar 2 dolari pentru acesti copilasi dragalasi dar aflati in pragul disperarii, din orice tara, aici: https://www.caritate.md/donatie-lunara.html

 Va multumim ca existati!

Galerie

6 Jun, 2023

Dragii nostri spunem stop donatii pentru micutul David. La moment parintii ne-au anuntat ca pentru un an de zile de tratament s-a reusit sa se colecteze suma necesara, iar dupa acest tratament ei spera ca totul va fi bine si ca nu va fi necesar de prelungit.  Micutului ii dorim multa putere, rezistenta si il asteptam cu noutati frumoase. Familia ne-au rugat sa va transmitem mii de multumiri, plecaciuni si recunostinta pentru tot ajutorul si pentru toata bunatatea voastra sufleteasca ce astazi face posibil ca puiul sa primeasca sansa sa isi salveze viata. 

VA MULTUMIM DIN INIMA PENTRU SPRIJINUL COLOSAL IN LUPTA PENTRU VIATA A MICUTULUI DAVID.

Galerie

11 May, 2023

 Asa arata durerea adevarata...cand iti tii copilul in brate si te lupti pentru viata lui((((
Medicii din Elvetia, au reusit sa salveze ochiul stang, acum se duce o lupta crancena pentru ochiul drept si pentru viata puiului. 
Fara puteri mama puiului ne implora sa o ajutam in continuare sa achite tratamentul care costa enorm pentru ei.
Dragii nostri, David nu poate invinge fara sustinerea noastra, puiul rezista si e puternic, insa fara noi, aceasta lupta nu ar fi posibila. Viata micutului are un pret de peste 105000 euro…
Atatea vieti am salvat impreuna si am aratat ca pic cu pic se face mare, haideti, sa aducem o minune in sufletul acestei mame disperate si sa oferim aceasta sansa la viata care are un pret ce este peste puterile familiei….

 Pentru David, ne putem uni din orice tara, printr-o distribuire care nu ne costa nimic???? printr-o mica donatie de suflet, aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-david-ciubuc

Paypal@caritate.md

 Expediați un SMS cu conținutul 884 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

9 Feb, 2023

Dragii nostri, avem un mesaj extrem de urgent pentru puiul de 6 luni ce medicii fac tot posibilul sa ii salveze ochisorii si sa ii salveze viata...

Este la terapia intensiva, medicii din Elvetia sunt tare bravi si au inceput de urgenta tratamentul… Cateva ore deja vorbim cu mamica(((( au de trecut un tratament tare complicat… Dimineata se incepe cu chimioterapie apoi cu procedurile pentru a salva ochii lui Davidus…

Stiti ce inseamna pentru o mama sa isi vada copilul asa? Iadul pe pamant((((

Vreau sa priviti aceasta mamica, vreau sa-l priviti pe pui,  ei sunt gata sa treaca prin tot acest cosmar doar ca micutul sa fie salvat. Stiti de ce se teme mamica lui David? Sa nu isi aduca copilul in sicriu,  putin spus aceasta mama este distrusa si putin spus aceasta mama este disperata. Tratamentul costa si pentru cetatean strain costa mult… Dragii nostri, va rugam sa ne mobilizam pentru viata lui David.  La 6 luni el nu merita asa chinuri. Ti se rupe inima sa vezi un pui mic si nevinovat cu nimic, sa indure atata suferinta(((( E nevoie de ajutorul fiecaruia cu o mica donatie de suflet, cu o distribuire pentru prietenii vostri si vom putea reusi sa ii aducem lui David sansa sa isi salveze viata. Va rugam sa o facem, din tot sufletul va rugam sa ne mobilizam pentru viata puiului pentru aceasta mama ce si-ar vinde si sufletul doar sa isi salveze copilul.

Galerie

27 Jan, 2023
Durere fara margini.... Zilele acestea am discutat cu mamica lui Davidus si ne-a anuntat ca au ajuns cu bine in Elvetia, cu toate ca starea lui Davidus este una grava. Medicii au anuntat parintii ca e necesar de urgenta sa inceapa tratamentul… nu mai poate fi amanat((( primul transfer la clinica deja a fost efectuat.
Dragii nostri, cu lacrimi in ochi si cu un suflet de mama speriat si disperat, aceasta mamica ne roaga sa o ajutam sa isi salveze puiul... Puiul are doar 5 luni si trece prin dureri greu de imaginat. Viata lui depinde de acest tratament peste hotarele tarii care ajunge la 65000 euro… Va rugam din inima sa-l ajutam pe Davidus sa isi salveze viata.
Pentru viata  puiului se poate dona din orice colt al lumii pe contul activ de donatii, aici:
Paypal: paypal@caritate.md

Galerie

21 Nov, 2022

Dragii nostri venim cu noutati. Pentru ca timpul de asteptare este tare pretios, pentru ca viata micutului e in mare pericol si orice zi e vitala, parintii ne-au anuntat ca au reusit sa gaseasca o clinica din Elvetia care ii pot primi in avans. Tratamentul  ajunge la 65000 euro. Va rugam din toata inima sa fiti alaturi in continuare de micut. Doamne,  are doar 4 lunite dar cata durere are si cata suferinta(((. Haideti sa salvam viata puiului, haideti sa ne unim si sa ii oferim sansa micutului sa isi salveze viata.

Multumim ca va pasa si ca sunteti alaturi de Davidus.

Galerie

5 Nov, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri