Din inimă pentru Evghenii Vladiuc

19,939 EUR Din 51,530 necesari
39%
1572 Donații
42 Zile rămase
Nume Prenume Evghenii Vladiuc
Vârsta 36 ani
Suma necesară 51,530 Euro
Diagnostic Tumoarre

Mesajul soției:

Bun gasit oameni buni dragi la chip si la suflet.  Venim cu o rugaminte catre Dumnevoastra. Va rog mult din tot sufletul sa ma ajutati sa imi salvez sotul bolnav. Este diagnosticat cu  tumoare ..Luptam in fiecare zi pentru viata lui, si tot ce  imi doresc eu si copii nostri de 11 ani si 3 anisori, sa nu-l pierdem pe taticul nostru. Din pacate, am ajuns in pragul disperarii si toata speranta noastra  e in Bunul Dumnezeu si oamenii de Buna Credinta..Va rugam mult ajutati-ne  sa-mi salvez sotul.  Nu vrem sa-l pierdem, nu ne  imaginam  viata fara el... Suntem asteptati in Turcia la analize, investigatii care ne-ar oferi sansa sa putem lupta si sansa la viata. Va rog din toata inima sa ne intindeti o mana de ajutor, in toti acesti ani, am dat ultimii banuti si am ajuns nici macar pentru investigatii sa nu avem bani. Sunt foarte disperata, cu doi copii si sotul bolnav in care am ajuns sa ne prabusim de greutati si din cauza neputintei de a lupta de unii singuri.

Va multumesc enorm, pentru orice mic ajutor si fie ca Bunul Dumnezeu sa va pazeasca de toate necazurile.

Campanie începută la 14 March 2022
Zile rămase 42
Creat de P CaritateMD
Regiune raionul Dondușeni, s. Crișcăuți
Categorie Social
Donație anonimă 28 May, 2022 11:20 7
200 MDL
Donație anonimă 28 May, 2022 10:30 27
30 MDL
SMS Unite 27 May, 2022 23:30
45 MDL
Tel: 373*****92
Donație anonimă 27 May, 2022 23:01 39
245 MDL
Donație anonimă 27 May, 2022 22:21 24
10 EUR
Toate donațiile
6 May, 2022
Disperare fara margini pentru acest tata ce se lupta pentru viata lui... Acasa copilasul se roaga in fiecare zi ca tati sa se intoarca acasa, iar Eugen peste hotare incearca sa isi primeasca sansa sa isi salveze viata... Din pacate tratamentul este peste puterile familiei… astazi acest tatic disperat ne-a transmis acest mesaj video plin de durere si disperare... Nu mai are nimic, nu mai are nici o sursa financiara ca sa poata achita si continua tratamentul ce l-ar salva.... Dragii nostri, va rugam din suflet sa ne unim si sa salvam acest tatic, va rugam din suflet sa auzim rugaciunile acestui copil si sa-l ajutam sa nu isi piarda tatal.
 Din orice tara, din orice colt al lumii pentru viata lui Eugen donatiile pot fi facute aici: 
 Paypal: paypal@caritate.md

29 Mar, 2022

Dragii nostri, Eugen continua investigatiile, starea lui nu este una dintre cele mai bune. Sotia lui Eugen ne-a anuntat ca in fiecare zi durerile se maresc. Au plecat de urgenta la investigatii SI  dupa primele investigatii, sotia ne implora sa nu ii lasam, pentru ca au ajuns sa nu aiba cu ce achita biopsia pentru a putea stabili tratamentul corect. Va rugam din toata inima sa fim alaturi si mai departe. Doi copii frumosi isi asteapta tatal, o sotie care acum e si mama e si tata are nevoie de sustinerea noastra. Orice ajutor e vital pentru acest tanar tatic ce vrea sa isi salveze viata, doar ca de unul singur nu are putinte.

Va multumim enorm pentru fiecare donatie, fiecare gand si fiecare RUGACIUNE.  

14 Mar, 2022

Am dat start campaniei

Ştiri