Din inimă pentru Gabriela Cotoman

70,542 EUR Din 90,000 necesari
78%
3207 Donații
61 Zile rămase
Nume Prenume Cristina
Suma necesară 90,000 Euro

  • Nume: Cotoman
  • Prenume: Gabriela
  • Varsta: Un an si patru luni
  • Diagnostica: Cancer neuroblastom al glandei suprarenale stangi.
  • Suma necesara estimativa pentru intregul tratament cu investigatii: 90000 euro (9800 pentru investigatii)
  • Tratament: Turcia

Mesajul mamei: 

Bună ziua, Gabriela, fetița mea la o vârstă atât de micuță a fost diagnosticată cu cancer neuroblastom. Eram și suntem fericiți că Dumnezeu ne-a oferit o dulceață de fetiță care în fiecare zi ne aduce doar împlinire și ne bucură sufletul cu zâmbetele ei atât de pure și dulci. Din păcate, pe lângă toată fericirea pe care o simțeam de când am devenit părinți, viață ne-a oferit și o încercare căreia de unii singuri nu putem să facem față. Gabi are nevoie de un tratament peste hotarele țării, însă costurile sunt peste puterile noastre, sunt prea mari pentru noi... iar asta ne face să cerem ajutorul oamenilor, pentru că doar în voi ne este speranța și credința că ne vom putea salva fetița. E foarte mica, însă îndură atâtea chinuri... îmi plânge sufletul de durere și de frica să nu îmi pierd fetița. Este viața noastră, este soarele nostru în fiecare dimineață... Cât este de greu și cât este de înspăimântător și dur să auzi doar cuvântul "cancer", nu vă putem reda ce este în sufletele noastre... Mi-aș dori să îi pot lua până la cea mai mică durere pentru că este prea mică să cunoască ce este suferința. Oameni buni, sunt o mamă tânără, dar fără gram de putere, fără gram de speranță, când noi, familia, nu îi putem asigura tratamentul necesar pentru a o salva pe micuța mea. Vă implor, ajutați-ne, cei care ne înțeleg prin ce trecem, nu ocoliți durerea noastră, pentru că viața fiicei mele e în mâinile fiecărui leu adunat. Mulțumim tuturor celor care ne susțin.

Campanie începută la 26 noiembrie 2018
Zile rămase 61
Creat de P CaritateMD
Regiune Anenii Noi
Categorie Social
Donație anonimă 23 aug, 2019 19:37 7
250 MDL
Galit Ina 23 aug, 2019 08:41 5
200 MDL
Donație anonimă 23 aug, 2019 00:44 79
50 MDL
Donație anonimă 22 aug, 2019 21:39 3
400 MDL
Adrian Albot 22 aug, 2019 13:27 34
45 MDL
Toate donațiile
20 aug, 2019

Gabi are nevoie de ajutor pentru a continua tratamentul

Mica si scumpa de ea...Gabi are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua tratamentul. 10 luni de lupta cu toate starile posibile si imposibile de suferinta: nu vroia sa manance, nu vroia sa vorbeasca, vome, temperatura, nu vroia nici sa se ridice din patuc... dar dorinta de a trai este mai presus decat orice... Dragii nostri, impreuna cu Dvs am facut posibile momente in care ea zambeste, merge si prinde la putere... si astazi ea traieste datorita noua, insa drumul este lung, este greu dar nu si imposibil... Vreau sa va rugam pentru Gabi, pentru mamica ei, care se tine cu ultimele puteri sa invinga disperarea si frica... Astazi Gabi, pur si simplu ne implora sa o ajutam sa traiasca. Ea poate, ea rezista si ajutorul nostru e vital, pentru ca tratamentul integral este cu mult peste puterile familiei, iar acest lucru face inzecit sa doara si sa fie si mai greu sa lupti pentru viata copilului. Cat putem dar va rugam pentru ea sa jertvim din putinul nostru. Din orice tara pic cu pic se face Viata pentru Gabi https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-gabriela-cotoman

Video

20 mar, 2019

Scumpa Gabriela va saluta si va roaga sa nu o lasam. E grea lupta ei sa stiti ca la un anisor sa suporti chinurile zilnice e foarte si foarte greu... insa ea rezista si medicii sunt atat de optimisti pentru ca puiul asta mic, dulce si scump este foarte puternic. Va rugam din suflet sa fim alaturi cu ea pana la ultimul pas in lupta ei, sa fim puterea ei de a invinge.... costul tratamentul este peste puterile parintilor. Priviti minunea din video si doar pe o secunda sa ne imaginam ce e in sufletul acestor parinti cand stiu ca viata fiicei lor sta in mainile unei sume imposibile, ne e frica sa ne gandim ce suporta ei zilnic... Dragii nostri, Gabita lupta insa ea va putea invinge doar cu ajutorul nostru. Va rugam sa nu treceti cu vederea si chiar va imploram sa salvam un pui de doar un anisor. E micuta, ea trebuie sa traiasca, noi atat de mult credem in puterile ei dar avem nevoie de sustinerea Dvs pentru ca acum, puterea ei sunt doar oamenii.

Multumim din suflet pentru bunatate!

Galerie

Video

26 nov, 2018

Am dat start campaniei

Ştiri