Din inimă pentru Gabriela Negruță

46,319 USD Din 105,000 necesari
44%
897 Donații
9 Zile rămase
Nume Prenume Negruță Gabriela
Vârsta 18 ani
Suma necesară 105,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Limfom Hodgkin

Mesajul Gabrielei:

Vreau sa vin la voi cu un mesaj de vulnerabilizare, dar totodată și de rugăminte. Eu știu și m-am convins de nenumărate ori că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Eu sunt Gabriela Negruță, sunt din Republica Moldova și am 18 ani. Cu un an în urmă am fost diagnosticată cu cancer limfatic (Limfom Hodjkin) în stadiul 4. Însă, îmi dau bine seama că boala era prezentă în corp de foarte mult timp, pentru că toate simptomele le aveam încă din copilărie. Ulterior, când am început liceul, starea mea s-a agravat, am suferit 4 intervenții chirurgicale (la ureche, nas, amigdale și ultima când mi-a extras un ganglion limfatic pentru biopsie), apoi hemoragii nazale, lipsă de energie, etc. Nici un medic nu își dădea seama care era cauza de bază a acestor simptome.

Deja în ianuarie, Dumnezeu mi-a trimis în cale pe cineva care a presupus ce am și m-a trimis unde trebuia, la spitalul oncologic. Ei bine, așa și a început totul...chimioterapia, depresiile, căderea părului, reacții adverse, care, pur și simplu, îmi băgau sufletul în pământ.
Însă, înțeleg că fericirea absolută nu se obține atât de ușor. Am fost peste hotare și am trecut PET-CT-ul, m-am tratat odată, am facut 2 blocuri de chimioterapie + transplantul de celule stem, totul era bine și frumos, medicii mi-au zis că pot pleca acasă, însă m-au avertizat din start că există riscul de recidivă. Am plecat acasă, însă după o lună starea mea s-a agravat. Mai multe motive au stat la bază, am avut niște reacții adverse de nu știam ce e cu mine, unele dintre ele mai persistă și astăzi. Pe zi ce trece mă simțeam tot mai rău și mai rău, îmi era (și încă îmi este) foarte greu să mă mișc, astfel încât mama mă ajuta să mă îmbrac și să mă dezbrac, uneori chiar mă hrănea, pentru că eu nu aveam putere să țin lingura în mână. A fost o perioadă cu multe rugăciuni și lacrimi. Cam așa am petrecut eu sărbătorile de iarnă.
Auzind toate acestea, medicii care m-au tratat peste hotare ne-au chemat urgent înapoi ca să trec din nou PET-CT-ul. Au bănuit că ceva nu e în regulă. Au venit câteva dintre rezultate. Nu erau deloc bune. Cu vocea tremurândă, traducătoarea ne-a anunțat că e nevoie încă de o ședință de chimioterapie și transplant. Însă de data aceasta transplantul va fi de la donator, ceea ce face ca suma tratamentului să fie și mai mare, ajungând la peste 105.000 dolari.
E o sumă uriașă și conștientizez că va fi greu de acumulat, însă nimic nu e imposibil. De atâtea ori m-am convins că Dumnezeu lucrează prin oameni, încât cred din tot sufletul că vom reuși.
Ajutați-mă vă rog și de această dată. Eu vreau să trăiesc. Știu că Dumnezeu nu îmi vrea răul, însă trebuie să trec prin toate astea, pur și simplu trebuie. Și eu voi trece, pe alocuri cu capul sus, pe undeva cu lacrimi și chinuri, dar acesta e drumul meu.

Campanie începută la 30 January 2021
Zile rămase 9
Creat de Darii Victoria
Regiune satul Hăsnășenii Mari, raionul Drochia
Categorie Social
Valeria Ciobanu 4 Mar, 2021 18:18 11
351 MDL
Pentru sufletul mamicii mele
Donație anonimă 4 Mar, 2021 17:58 3
10 USD
Doros Anca 4 Mar, 2021 17:37 61
217 MDL
Gelu Dragos Cuzic 4 Mar, 2021 17:36 20
20 USD
Andrian Spoiala 4 Mar, 2021 17:29 22
10 USD
Toate donațiile

Ştiri