Din inimă pentru Gabriela Negruță

56,800 USD Din 105,000 necesari
54%
1743 Donații
139 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Negruță Gabriela
Vârsta 18 ani
Suma necesară 105,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Limfom Hodgkin

Mesajul Gabrielei:

Vreau sa vin la voi cu un mesaj de vulnerabilizare, dar totodată și de rugăminte. Eu știu și m-am convins de nenumărate ori că Dumnezeu lucrează prin oameni.

Eu sunt Gabriela Negruță, sunt din Republica Moldova și am 18 ani. Cu un an în urmă am fost diagnosticată cu cancer limfatic (Limfom Hodjkin) în stadiul 4. Însă, îmi dau bine seama că boala era prezentă în corp de foarte mult timp, pentru că toate simptomele le aveam încă din copilărie. Ulterior, când am început liceul, starea mea s-a agravat, am suferit 4 intervenții chirurgicale (la ureche, nas, amigdale și ultima când mi-a extras un ganglion limfatic pentru biopsie), apoi hemoragii nazale, lipsă de energie, etc. Nici un medic nu își dădea seama care era cauza de bază a acestor simptome.

Deja în ianuarie, Dumnezeu mi-a trimis în cale pe cineva care a presupus ce am și m-a trimis unde trebuia, la spitalul oncologic. Ei bine, așa și a început totul...chimioterapia, depresiile, căderea părului, reacții adverse, care, pur și simplu, îmi băgau sufletul în pământ.
Însă, înțeleg că fericirea absolută nu se obține atât de ușor. Am fost peste hotare și am trecut PET-CT-ul, m-am tratat odată, am facut 2 blocuri de chimioterapie + transplantul de celule stem, totul era bine și frumos, medicii mi-au zis că pot pleca acasă, însă m-au avertizat din start că există riscul de recidivă. Am plecat acasă, însă după o lună starea mea s-a agravat. Mai multe motive au stat la bază, am avut niște reacții adverse de nu știam ce e cu mine, unele dintre ele mai persistă și astăzi. Pe zi ce trece mă simțeam tot mai rău și mai rău, îmi era (și încă îmi este) foarte greu să mă mișc, astfel încât mama mă ajuta să mă îmbrac și să mă dezbrac, uneori chiar mă hrănea, pentru că eu nu aveam putere să țin lingura în mână. A fost o perioadă cu multe rugăciuni și lacrimi. Cam așa am petrecut eu sărbătorile de iarnă.
Auzind toate acestea, medicii care m-au tratat peste hotare ne-au chemat urgent înapoi ca să trec din nou PET-CT-ul. Au bănuit că ceva nu e în regulă. Au venit câteva dintre rezultate. Nu erau deloc bune. Cu vocea tremurândă, traducătoarea ne-a anunțat că e nevoie încă de o ședință de chimioterapie și transplant. Însă de data aceasta transplantul va fi de la donator, ceea ce face ca suma tratamentului să fie și mai mare, ajungând la peste 105.000 dolari.
E o sumă uriașă și conștientizez că va fi greu de acumulat, însă nimic nu e imposibil. De atâtea ori m-am convins că Dumnezeu lucrează prin oameni, încât cred din tot sufletul că vom reuși.
Ajutați-mă vă rog și de această dată. Eu vreau să trăiesc. Știu că Dumnezeu nu îmi vrea răul, însă trebuie să trec prin toate astea, pur și simplu trebuie. Și eu voi trece, pe alocuri cu capul sus, pe undeva cu lacrimi și chinuri, dar acesta e drumul meu.

Campanie începută la 30 January 2021
În cîte zile s-a colectat 139
Creat de Darii Victoria
Regiune satul Hăsnășenii Mari, raionul Drochia
Categorie Social
n n 18 Jun, 2021 12:45 5
100 MDL
Donație anonimă 17 Jun, 2021 12:53 72
50 USD
Donație anonimă 16 Jun, 2021 19:24 8
50 MDL
Dumnezeu sa te binecuvânteze
Grăchilă Cristina-Cătălina 16 Jun, 2021 16:48 37
50 MDL
Donație anonimă 15 Jun, 2021 17:15 2
200 MDL
Toate donațiile
28 Jun, 2021

Dragi donatori, din pacate, Gabriela nu mai este printre noi((( A fost o luptatoare extrem de puternica, extrem de optimista si atat de inteleapta. Ne pare enorm de rau sa va anuntam, ca aceasta fata senina, plina de bunatate si  curaj nu mai este printre noi... Sincere condoleante familiei si multa putere in aceste momente grele.

12 May, 2021

Dragii nostri, frumoasa si una dintre cele mai curajoase fiinte pe care le cunoastem, Gabriela va saluta. A fost ziua ei de nastere, o felicitam cu aceasta ocazie si ii dorim din tot sufletul sa se faca bine.  Cum vedeti este la tratament si priviti cat este de optimista... si  ca acest zambet, aceasta sclipire, acest suflet luminos sa nu ii dispara, are nevoie de noi in continuare. Tratamentul decurge bine, Gabriela este foarte optimista si are o Credinta enorma ca se va insanatosi si noi credem la fel, pentru ca asa un suflet soare, frumos si curat nu are cum... Va rugam din suflet sa ii fim alaturi, va rugam sa ii oferim sansa sa se trateze si sa poata veni acasa, sanatoasa. Daca repetat am ajuta-o, atunci ii putem asigura tratamentul pe deplin. Haideti sa ne unim pentru Gabriela repetat si sa facem ca puterea ei si Credinta sa nu dispara niciodata.

Din orice tara sau colt al lumii puteti dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-gabriela-negruta 

Galerie

4 Feb, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri