Din inimă pentru Maxim Capacli

29,954 USD Din 60,000 necesari
50%
1732 Donații
1531 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Maxim Capacli
Vârsta 4 ani
Suma necesară 60,000 US Dollar
Tratament Turcia
Diagnostic Neuroblastom

Mesajul mamei:

Bună ziua, suntem familia Capacli și venim cu un strigăt disperat pentru fiul nostru de doar 4 anișori. Viața fiului meu e în mare pericol, a fost diagnosticat cu neuroblastom iar tratamentul necesar este cu mult peste puterile noastre. Suntem disperați și cerem ajutorul tuturor oamenilor, să ne putem salva fiul. Am început tratamentul dar din păcate disperarea și durerea este și mai mare din cauza că finanțele noastre s-au epuizat. Oameni cu suflet mare, vă implor din tot sufletul, Maxim, fiul meu are mare nevoie de ajutor, luni întregi de luptă, luni întregi de lacrimi și nopți nedormite, pentru că este imposibil să te acomodezi cu realitatea dură, în care viața fiului meu are un preț. Vă implorăm să ne fiți umărul nostru, vă implorăm să nu ne lăsați pentru că suntem deja epuizați de atâtea greutăți și nu ne mai putem descurca de unii singuri

Vă mulțumesc din suflet!

Campanie începută la 26 September 2019
În cîte zile s-a colectat 1531
Creat de Анна Васильчук
Regiune Молдова, Комрат
Categorie Social
Lotcă Dumitru 5 Dec, 2023 11:54 9
10 EUR
Donație anonimă 1 Dec, 2023 16:08 20
200 MDL
a a 2 Nov, 2023 14:39 74
382 MDL
Donație anonimă 10 Oct, 2023 07:08 742
8 USD
În numele Domnului și a Maicii Domnului
SMS Moldcell 17 Sep, 2023 11:00
45 MDL
August
Toate donațiile
20 Sep, 2021

Dragii nostri, demult timp nu am venit cu noutati de la micutul Maxim. Pentru noi acest baietel curajos si atat de rabdator este un adevarat erou. De ce erou? Pentru ca el rezista si se lupta pentru viata lui  deja de doi ani de zile... Doi ani de zile in care rezultatele nu s-au lasat asteptate. La moment tratamentul continua si dupa ultimele rezultate, mamica ne-a anuntat ca ele sunt bune.  Micutul pleaca la investigatii la fiecare 3 luni pentru a vedea daca totul este bine. Tratamentul continua acasa, cu chimioterapii, medicamente si multa durere... Suflete dragi, care ati ales sa fiti alaturi de Maximas, micutul mai are nevoie de noi, epuizati este intreaga familie, financiar e atat de greu sa faca fata la o lupta care dureaza de ani de zile. Va multumim ca sunteti alaturi si va rugam sa venim repetat cu un mic ajutor. Maxim va multumeste pentru sansa oferita sa isi salveze viata si va roaga sa-l ajutam sa iasa un mare invingator. 

Galerie

20 Apr, 2021

Mesajul mamei:

На сегодняшний день очень нуждаемся в поддержке добрых людей! Максимка нуждается в продолжении лечения, доктор прописал нам необходимое лечение:химиятерапию на 6месяцев, также так как химиятерапия имеет побочные эффекты будем постоянно под контролем и обязаны сдавать регулярно анализы и проходить обследования, запрашиваемые доктором, это очень важно!!!Помогите, пожалуйста докончить лечение.

Galerie

7 Dec, 2020

Dragii nostri, venim cu noutati frumoase. Ultimele rezultate arata ca Maxim este in remisie, insa tratamentul medicamentos nu s-a finalizat. Medicii au anuntat parintii ca va fi necesar de supravegheat minutios starea micutului,  si ca tratamentul medicamentos este important sa nu fie intrerupt acum cand sunt primele rezultate in a invinge neuroblastomul. Speram din tot sufletul sa se faca bine Maxim si sa revina acasa cat mai curand posibil. Noi, intre timp va zicem mii de multumiri si plecaciuni  pentru ca continuati sa-l sustineti in aceasta lupta atat de nemiloasa si grea. Multumim ingeri pazitori, pentru tot binele oferit. 

Galerie

21 Sep, 2020
Momente din o lupta atat de grea pentru un copil... In loc de jucarii...medicamente, in loc de teren de joaca...camera de spital, in loc de bucurie....durere, in loc de o copilarie asa cum merita orice copil... pe umerii acestui micut de 5 anisori sta lupta pentru viata care are un pret de peste 60.000 dolari... Maxim in fiecare zi isi duce aparatul din urma... micutul in fiecare zi isi duce sansa lui la viata... isi duce sansa lui sa traiasca... Dragii nostri, ducand o lupta deja de un an de zile, parintii sunt la limita... nu e destul ca doar ei stiu ce simt si cat de dureros este cand isi vad copilasul suferind, limita puterilor a ajuns si la cheltuielile tratamentului... Dragii nostri, sansa lui la viata, ramane sa fie in mainile oamenilor...din pacate familia nu mai are de unde achita acest tratament costisitor....Om cu om se ajuta si acum e mare nevoie sa ne unim fortele si sa salvam acest micut, e mare nevoie de noi.... de bunatatea noastra, de daruirea noastra pentru ca Maxim sa poata continua tratamentul de viata... Din orice tara, puteti face donatii pentru viata micutului aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-maxim-capacli
Expediați un SMS cu conținutul 562 la:
2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL
Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Galerie

2 Oct, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri