Din inimă pentru Sofia Gaina

58,930 EUR Din 59,900 necesari
98%
2712 Donații
107 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Sofia Gaina
Vârsta 2 ani
Suma necesară 59,900 Euro
Tratament Turcia
Diagnostic Polichistoza congenitala a ficatului

Mesajul mamei:

Bună ziua, mă numesc Cristina si scriu aceste rânduri cu o frică enormă, cu lacrimi în ochi și cu un strigăt disperat al sufletului meu ce îmi tremură de durere. Fetița mea de doi anișori a trecut și trece prin mari încercări ale vieții... viața ei se atârnă de un fir de ață, în care ne agățăm cu ultimele puteri. În luna martie am primit noutatea care ne-a zbuciumat viața. Sofica a fost diagnosticată cu polichistoză congenitală  a ficatului. Atunci medicii au luat decizia ca fetița să fie operată de urgență, pentru că i s-au depistat 5 chisturi definitive și al 6-lea a fost drenat. Am stat în reanimare 3 săptămâni, zile de infern am avut de trecut... au fost zile în care secundele le simțeam cât o veșnicie când micuța mea plângea și nu mai putea de dureri. Din păcate, situația noastră s-a agravat brusc, Sofica se simte foarte rău și după nenumărate consultări, am apelat la o clinică de peste hotare țării. Suntem așteptați de urgență, situația noastră este foarte, foarte gravă și asta mă sperie cel mai mult, pentru că unica șansă de a supraviețui este transplantul de ficat. Apelez la toți oamenii, vă implor să mă ajutați, vă rog ajutați-mă să îmi salvez micuța, avem nevoie de o sumă imposibilă pentru familia noastră. Vă rog din tot sufletul, să ne fiți alături cu oricât de puțin, pentru că acest puțin, îmi poate salva fetița. Cât de dureros și cât de mult îmi plânge sufletul de neputință în care aș da și mi-aș vinde și sufletul doar că să îmi văd fetița salvată... e tare dureros să știi că viața copilului tău stă în mâinile unor bani pe care nici nu îți imaginez de unde să îi iai. Suntem atât de multe mame îndurerate care stăm în brațe cu copii și ne distruge  orice mică răsuflare a copiilor noștri  împovărate de aceste boli... Vă rog din suflet, oameni cu suflet mare, ne sunteți speranța și șansa de a ne salva fetița.

Vă mulțumesc pentru orice mic ajutor!

Campanie începută la 1 July 2019
În cîte zile s-a colectat 107
Creat de P CaritateMD
Categorie Social
Donație anonimă 16 Oct, 2019 14:40 40
507 MDL
Donație anonimă 16 Oct, 2019 14:25 8
385 MDL
Braniste Ana 16 Oct, 2019 14:21 7
96 MDL
Donație anonimă 16 Oct, 2019 01:29 4
10 EUR
Bojonca Andrei 15 Oct, 2019 20:48 8
58 MDL
Sa fie de bine!
Toate donațiile
17 Nov, 2021

Ingeri pazitori, a trecut doi anisori din momentul ce viata micutei Sofia a fost salvata. A trecut doi anisori, in care viata micutei e plina de bucurie, copilarie si fericire. Sofica creste mare, frumoasa, sanatoasa si acest lucru se datoreaza, noua, oamenilor,  medicilor si Bunului Dumnezeu. Astazi mamica Soficai va transmite cel mai sincer multumesc din viata lor, pentru ca disperarea lor era atat de mare si atat de grea, incat mamica nu vedea capatul intunericului. Va multumim dragii nostri, pentru viata Sofiei, pentru  zambetul ei, pentru  copilaria ei, si fericirea ei. Nimic mai frumos, nimic mai pur si nimic mai implinit in viata asta nu exista decat aceste momente, cand copiii ne sunt sanatosi.

Va cuprindem si va multumim repetat pentru bunatatea sufletului ce salveaza vieti.

Galerie

11 Jan, 2021

Va aduceti aminte de mica Sofica? Cea care a trecut prin toate durerile posibile si imposibile. Priviti ce zambet frumos ea noua ne ofera, pentru ca am reusit sa ii salvam viata, priviti cum vibreaza inocenta ei si cat de mult ea acum se bucura de o copilarie frumoasa, colorata dar cel mai important sanatoasa. Multumim, ingeri pazitori, pentru zambetul ei, care ne coloreaza si noua ziua, multumim ca nu uitati de copiii ce stau in patul de spital, de mame ce stau langa patul de spital neputinciosi in fata bolii si multumim ca impreuna alegem  sa le  transmormam durerea in VIATA!

O saptamana cu multe zambete va dorim dragii nostri!

Galerie

23 Oct, 2019

"Suntem gata de zbor, noi venim acasa sanatosi". Sunt cele mai asteptate cuvinte pe care le dorim de la toate familiile, sunt cele mai calde cuvinte pentru ca, stiti, exista un sentiment care nu poate fi inlocuit cu nimic: IMPLINIREA.Dragii nostri, pentru ca atunci cand bunatatea uneste, pentru ca atunci cand bunatatea topeste raul pentru ca atunci cand bunatatea ne face sa fim oameni si face minuni, astazi va zicem cu o mare bucurie, Sofica este acasa, se joaca, se plimba, zburda si se bucura de copilarie. Multumim cu plecaciune pentru tot binele oferit micutei, multumim Domnului ca a vut grija de ea. Multumim medicilor pentru inca un copil salvat. Sofica, zambeste, traieste, respira, alearga, zburda si pur si simplu se bucura de viata pentru ca NE PASA.
Multumim, ingeri pazitori, pentru inca o viata salvata.

Galerie

22 Jul, 2019

Sofica are nevoie cat mai urgent de operatie

Dragii nostri, Sofica are nevoie cat mai urgent de operatie, burtica ei creste pe zi ce trece... situatia se agraveaza din zi in zi, iar parintii sunt in asteptare pentru ca operatia costa enorm pentru ei...Prea mult pentru aceasta familie...prea dureros... taticul... apoi mamica si acum viata scumpei lor fetita mult asteptata e in mare pericol. Dragii nostri, orice zi contează, disperarea e mare, durerea e mare iar frica pur si simplu e enorma pentru acesti parinti pusi la pamant de greutati... insa si puterea omeneasca e mare. Haideti sa credem in puiul acesta nevinovat si sa ii oferim sansa la viata, sa ajutam cu ce putem, cu o distribuire, cu o donatie cat ne lasa inima dar sa o ajutam pe Sofica care asteapta sa nu o mai doara. Speranta si sansa acestor parinti de a-si salva fetita a mai ramas doar in noi. Va rugam sa nu ii lasam sa fie si mai disperati si mai indurerati... pentru ca asteptarea si neputinta financiara face sa fie si mai distrusi. Din orice tara, din orice colt al lumii, pentru viata Soficai putem dona aici: https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-sofia-gaina
Expediați un SMS cu conținutul 533 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Galerie

Video

1 Jul, 2019

Am dat start campaniei

Ştiri