Din inimă pentru Vladislav Lebeda

23,979 EUR Din 150,000 necesari
16%
1279 Donații
125 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Vladislav Lebeda
Vârsta 16 ani
Suma necesară 150,000 Euro
Tratament Italia
Diagnostic Cancer osos

Mesajul surorii:

Bună ziua, venim azi cu un mesaj de rugăminte către toți prieteni  ,colegii, cunoscuții şi către  toți oamenii, vă rugăm frumos să ne ajutați. Fratele Vladislav, la doar 16 ani, a fost diagnosticat cu o boală extrem de grea și chinuitoare - Osteosarcom (cancer osos). S-a dus pământul de sub picioare când am aflat această noutate cruntă ce  ne-a adus doar durere și suferință.  Am luat legătură  cu o clinică din Israel, dar costul tratamentului e peste puterile noastre de a achita. Vă rugăm din inimă care și cu cât poate sa ne întindeți o mână de ajutor, ca să putem face tratamentul și să revină la viața de până acum. De unii singuri această luptă nu o putem duce de aceea vă rugăm din suflet să ne fiți alături și fie ca tot ajutorul oferit nouă, să se  întoarcă înzecit.

Vă mulțumim din suflet și Domnul să vă păzească de toate necazurile!

Campanie începută la 23 December 2021
În cîte zile s-a colectat 125
Creat de P CaritateMD
Regiune raionul Călărași, s. Săseni
Categorie Social
SMS Unite 26 Apr, 2022 23:32
45 MDL
Tel: 373*****09
TALMACI LUIZA 20 Apr, 2022 16:05 11
200 MDL
SMS Moldcell 18 Apr, 2022 13:00
45 MDL
March
SMS Moldcell 18 Apr, 2022 13:00
45 MDL
March
Rosca Mariana 28 Mar, 2022 13:13 10
100 MDL
Toate donațiile
5 May, 2022

Astazi mamica lui Vladislav  ne-a anuntat ca piciorul baiatului a fost salvat si ca operatia a decurs cu succes. Mai jos va lasam mesajul de multumire din partea mamicii, care nu si-a mai vazut linistea de luni bune de zile:

"Astazi intreaga noastra familie venim sa vă aducem la cunoştința ca lui Vladuț i s-a efectuat operatia si piciorusul i-a fost salvat . VREM SĂ ADUCEM MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE AU DONAT, S-AU RUGAT ŞI NE-AU SUSȚINUT!!!!  FĂRĂ ACEASTA UNIRE ŞI AJUTORUL FIECĂRUI DIN VOI NU ERA POSIBILITATEA DE A AJUNGE SA NE BUCURĂM AZI .
Medicii au zis ca operatie e foarte reuşita, dar avem nevoie de o periada de timp pentru recuperare , facem fizioterapie si muncim ca sa putem indoia genunchiul si urmam tratamentul de chimioterapie. E o periada nu deloc uşoara, insa cu sperante mari. Să vina şi ziua cînd să vă anunțăm,  suntem INVINGATORI.
Va dorim tuturor multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa avem numai vesti bune in continuare!"

Galerie

16 Mar, 2022

Dragii nostri, Vladislav se afla acum internat la clinica. Se pregateste de interventia chirurgicala... Cum avem noutati de la familie, va vom tine la curent. Familia repetat va multumeste pentru tot bine oferit si ne roaga in continuare sa le fim alaturi. Multumim din suflet oameni dragi pentru toata sustinerea. 

10 Feb, 2022

Dragii nostri, cand mamele plang de neputinta, cand mamele plang de jalea copiilor lor, va rugam sa nu ii lasam. Astazi aceasta mamica indurerata ne cere ajutorul pentru copilul ei, Vladislav, este diagnosticat cu cancer osos, ei au ajuns in pragul disperarii, medicii i-au anuntat ca trebuie de urgenta sa fie operat dupa chimioterapie, insa nu o pot face din cauza ca nu au suma colectata pentru operatie. Din pacate, disperarea lor se mareste pe zi ce trece, sunt atat de neputinciosi in fata acestei boli sunt atat de disperati in fata acestui cost al vietii, incat nu mai stie ce sa faca, ca sa isi salveze fiul. Va rugam din suflet sa auzim aceasta mama, care ne cere putin, doar  sa o ajutam sa isi salveze viata baiatului ei... O mana de ajutor, o sustinere, un mic sprijin i-ar oferi acestei mame sansa sa isi salveze viata copilului ei, care costa peste 150000 euro. Din orice tara, din orice colt al lumii pentru viata lui Vladislav va rugam sa fim alaturi cu cat puteti si va lasa inima, aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda

Galerie

25 Jan, 2022
#savevlad https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-vladislav... Dragii nostri, Vlad ne cere disperat ajutorul... ieri seara mamica lui Vlad ne-a zis ca nu mai stiu ce sa faca ... sunt atat de disperati sarmanii… dar si Vlad e tare disperat ca nu va reusi sa isi salveze viata ... Trist cand o viata de om depinde de o suma de bani si mai trist cand familia face tot posibilul dar nu reusesc sa isi salveze copilul. Dragii nostri, Vlad are 16 ani si este diagnosticat cu cancer osos si nu ne ajunge cuvinte sa va zicem cum se simte acest tanar acum... E pur si simplu distrus psihologic pentru ca viata lui costa peste 150.000 euro si distrus fizic, pentru ca durerile deja devin tot mai insuportabile... Ce face Vlad acum? Ne cere disperat ajutorul si spera ca si el va primi sansa sa isi salveze viata. Timpul trece prea repede pentru ei iar mama lui Vlad nu poate sa nu sa se gandeasca ca isi poate pierde fiul din cauza neputintei financiare.
Dragi oameni, Vlad ne roaga pe toti, sa il ajutam sa isi salveze viata.
Te rugam din toata inima sa auzim strigatul disperat al acestui tanar si sa-l ajutam sa isi salveze viata, toata speranta lui la salvare a mai ramas doar in oameni.
Din orice tara, din orice colt al lumii te rugam sa fii alaturi aici cu o mica donatie pentru viata lui Vlad: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-vladislav...

Galerie

23 Dec, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri