Din inimă pentru Vladislav Lebeda

23,979 EUR Din 150,000 necesari
16%
1279 Donații
125 În cîte zile s-a colectat
Nume Prenume Vladislav Lebeda
Vârsta 16 ani
Suma necesară 150,000 Euro
Tratament Italia
Diagnostic Cancer osos

Mesajul surorii:

Bună ziua, venim azi cu un mesaj de rugăminte către toți prieteni  ,colegii, cunoscuții şi către  toți oamenii, vă rugăm frumos să ne ajutați. Fratele Vladislav, la doar 16 ani, a fost diagnosticat cu o boală extrem de grea și chinuitoare - Osteosarcom (cancer osos). S-a dus pământul de sub picioare când am aflat această noutate cruntă ce  ne-a adus doar durere și suferință.  Am luat legătură  cu o clinică din Israel, dar costul tratamentului e peste puterile noastre de a achita. Vă rugăm din inimă care și cu cât poate sa ne întindeți o mână de ajutor, ca să putem face tratamentul și să revină la viața de până acum. De unii singuri această luptă nu o putem duce de aceea vă rugăm din suflet să ne fiți alături și fie ca tot ajutorul oferit nouă, să se  întoarcă înzecit.

Vă mulțumim din suflet și Domnul să vă păzească de toate necazurile!

Campanie începută la 23 December 2021
În cîte zile s-a colectat 125
Creat de P CaritateMD
Regiune raionul Călărași, s. Săseni
Categorie Social
SMS Unite 26 Apr, 2022 23:32
45 MDL
Tel: 373*****09
TALMACI LUIZA 20 Apr, 2022 16:05 14
200 MDL
SMS Moldcell 18 Apr, 2022 13:00
45 MDL
March
SMS Moldcell 18 Apr, 2022 13:00
45 MDL
March
Rosca Mariana 28 Mar, 2022 13:13 22
100 MDL
Toate donațiile
27 Mar, 2024

Vladislav poarta in rugaciuni fiecare persoana ce il ajuta... Lupta este grea, durerea este mare, iar costul vietii pentru viata, ii pune la pamant pe parintii lui Vladislav. Dragii nostri, o mai mare durere in lume nu exista decat sa ne vedem copii chinuiti pe patul de spital si sa  stim ca viata lor au un cost ce  este puterile parintilor... Aceasta familie traiesc momente de durere de nedescris, pentru ca au ajuns sa nu isi pot permite sa achite "sansa la viata" 

Pe Vladislav il cunoastem ca un tanar luptator si dornic de viata... insa acum ii este greu sa fie puternic cand nu isi mai poate achita sansa lui la viata.

Va rugam din inima sa continuam sa-l ajutam pe Vladislav ce a trecut si asa printr-o mare cumpana, cand boala i-a luat un picior si acum risca sa ii ia viata.

Sa ne unim pentru sansa acestui tanar din orice tara, sau colt al lumii, aici, printr-o mica donatie de suflet:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda-2

Galerie

18 Jan, 2024

Dragii nostri, Vladislav duce o lupta noua, astazi am primit mesajul disperat al mamei si contul activ pentru o mica donatie de suflet este aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda-2

Mesajul mamei:

"Aș fi vrut azi sa vă zic că după o luptă grea de 2 ani, cu acest nemilos cancer a luat sfârșit.... dar nu este așa... Vladuț duce lupta cu recidiva bolii.
Din luna aprilie s-a depistat recediva locală la picioruș. A fost greu sa acceptăm cele spuse de medic, că, piciorul trebuie amputat... Dar în cazul lui altă metodă de a-i salva viața nu era... Și pe 19 mai a fost efectuată amputația... Nici nu vă pot descrie starea prin care treceam.  Totuși Vlăduț a fost tare m-a încurajat și pe mine. Nu mă puteam abține să nu plîng lîngă el..."lasă mamă nu plânge totul o să fie bine" acestea au fost și primele lui cuvinte când s-a trezit după operația de amputație. Și nici la 5 zile după amputarea piciorușului am primit o veste care mi s-a luat pământul de sub picioare: avem și metastaze pulmonare la ambii plămâni,  trebuie să operăm și plămânii..Am căzut de acord cu medicii și pe 28 iunie este operat la plămânul drept unde se scot 2 metastaze, apoi 22 august plămânul stâng unde se scot 3 metastaze.
Și acuma suntem în așteptarea următoarei operații de pe 23 ianuarie. Iar greutățile prin care trecem ne face din nou să apelăm la dumneavoastră, la acei care ați fost îngerii copilului meu, fără care nu puteam singuri de a ajunge unde am ajuns. Acum Vlăduț are nevoie de proteza finală. Ca să fie de sine stătător, să și poată continua visele sale.Tare mult își dorește să-și continue studiile...Dar prețul protezei este peste 38 mii de euro și mult peste puterile noastre,  fiind concomitent și la tratament ne este foarte greu... Tratamentul îl facem în  Italia, Bologna.
Vă rugăm din nou să ne fiți alături să-i dăm o șansă să meargă din nou!

Orice ajutor cât de mic, orice distribuire și încurajare este binevenită!
Vă mulțumesc din suflet că sunteți alături de noi!"

Galerie

5 May, 2022

Astazi mamica lui Vladislav  ne-a anuntat ca piciorul baiatului a fost salvat si ca operatia a decurs cu succes. Mai jos va lasam mesajul de multumire din partea mamicii, care nu si-a mai vazut linistea de luni bune de zile:

"Astazi intreaga noastra familie venim sa vă aducem la cunoştința ca lui Vladuț i s-a efectuat operatia si piciorusul i-a fost salvat . VREM SĂ ADUCEM MII DE MULTUMIRI TUTUROR CARE AU DONAT, S-AU RUGAT ŞI NE-AU SUSȚINUT!!!!  FĂRĂ ACEASTA UNIRE ŞI AJUTORUL FIECĂRUI DIN VOI NU ERA POSIBILITATEA DE A AJUNGE SA NE BUCURĂM AZI .
Medicii au zis ca operatie e foarte reuşita, dar avem nevoie de o periada de timp pentru recuperare , facem fizioterapie si muncim ca sa putem indoia genunchiul si urmam tratamentul de chimioterapie. E o periada nu deloc uşoara, insa cu sperante mari. Să vina şi ziua cînd să vă anunțăm,  suntem INVINGATORI.
Va dorim tuturor multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa avem numai vesti bune in continuare!"

Galerie

16 Mar, 2022

Dragii nostri, Vladislav se afla acum internat la clinica. Se pregateste de interventia chirurgicala... Cum avem noutati de la familie, va vom tine la curent. Familia repetat va multumeste pentru tot bine oferit si ne roaga in continuare sa le fim alaturi. Multumim din suflet oameni dragi pentru toata sustinerea. 

10 Feb, 2022

Dragii nostri, cand mamele plang de neputinta, cand mamele plang de jalea copiilor lor, va rugam sa nu ii lasam. Astazi aceasta mamica indurerata ne cere ajutorul pentru copilul ei, Vladislav, este diagnosticat cu cancer osos, ei au ajuns in pragul disperarii, medicii i-au anuntat ca trebuie de urgenta sa fie operat dupa chimioterapie, insa nu o pot face din cauza ca nu au suma colectata pentru operatie. Din pacate, disperarea lor se mareste pe zi ce trece, sunt atat de neputinciosi in fata acestei boli sunt atat de disperati in fata acestui cost al vietii, incat nu mai stie ce sa faca, ca sa isi salveze fiul. Va rugam din suflet sa auzim aceasta mama, care ne cere putin, doar  sa o ajutam sa isi salveze viata baiatului ei... O mana de ajutor, o sustinere, un mic sprijin i-ar oferi acestei mame sansa sa isi salveze viata copilului ei, care costa peste 150000 euro. Din orice tara, din orice colt al lumii pentru viata lui Vladislav va rugam sa fim alaturi cu cat puteti si va lasa inima, aici:  https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-vladislav-lebeda

Galerie

25 Jan, 2022
#savevlad https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-vladislav... Dragii nostri, Vlad ne cere disperat ajutorul... ieri seara mamica lui Vlad ne-a zis ca nu mai stiu ce sa faca ... sunt atat de disperati sarmanii… dar si Vlad e tare disperat ca nu va reusi sa isi salveze viata ... Trist cand o viata de om depinde de o suma de bani si mai trist cand familia face tot posibilul dar nu reusesc sa isi salveze copilul. Dragii nostri, Vlad are 16 ani si este diagnosticat cu cancer osos si nu ne ajunge cuvinte sa va zicem cum se simte acest tanar acum... E pur si simplu distrus psihologic pentru ca viata lui costa peste 150.000 euro si distrus fizic, pentru ca durerile deja devin tot mai insuportabile... Ce face Vlad acum? Ne cere disperat ajutorul si spera ca si el va primi sansa sa isi salveze viata. Timpul trece prea repede pentru ei iar mama lui Vlad nu poate sa nu sa se gandeasca ca isi poate pierde fiul din cauza neputintei financiare.
Dragi oameni, Vlad ne roaga pe toti, sa il ajutam sa isi salveze viata.
Te rugam din toata inima sa auzim strigatul disperat al acestui tanar si sa-l ajutam sa isi salveze viata, toata speranta lui la salvare a mai ramas doar in oameni.
Din orice tara, din orice colt al lumii te rugam sa fii alaturi aici cu o mica donatie pentru viata lui Vlad: https://www.caritate.md/.../din-inima-pentru-vladislav...

Galerie

23 Dec, 2021

Am dat start campaniei

Ştiri