Împreună pentru trei copii rămași orfani de mamă ce le-au ars casa

138,966 MDL Din 215,000 necesari
65%
580 Donații
50 Zile rămase
Suma necesară 215,000 Moldova Lei

Mesajul Primăriei Comunei Ciorescu:

Apel pentru 3  copii minori orfani de mamă au nevoie de ajutorul nostru.

La doar o vârstă fragedă de 12 ani, 4 ani și 2 anișori, 3 copii din satul Goian, comuna Ciorescu, cu doi ani în urmă, au rămas orfani de mamă, când, în anul 2020, mama acestora a fost răpită de o boală cruntă. 

   Acum soarta i-a lovit crunt a doua oară, când, în plină iarnă, au rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce la data  de 10 ianuarie, în urma incendiului devastator, provocat de soba veche defectată, a cauzat prăbușirea tavanului locuinței, rezultând distrugerea imobilului și locuinței. Cerem ajutorul oamenilor să ne mobilizăm pentru acești trei copii și așa chinuiți de viață pentru a reconstrui căsuța lor. 

Vă rugăm să nu fiți indiferenți de durerea și suferința acestor copilași, să le dăruim o speranță și o bucurie pentru a le face viața un pic mai luminoasă.

Vă mulțumim din inimă.

Campanie începută la 16 January 2023
Zile rămase 50
Creat de P CaritateMD
Regiune s. Goian, comuna Ciorescu
Categorie Social
Grosu Viorica 28 Aug, 2023 07:50 3
100 MDL
#saveMircea
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
SMS Moldcell 17 Aug, 2023 10:00
45 MDL
July
Toate donațiile
19 Jul, 2023

Copilasii astia frumosi ce au ramas orfani de mama isi ajuta in fiecare zi tatal sa costruiasca casuta lor de la inceput, in urma incendiului. Cu ajutorul tuturor au ajuns sa repare acoperisul sa inceapa in camere sa faca peretii, podele si picii, tare spera ca in iarna sa aiba casuta lor gata, sa traiasca si sa aiba grija de ea... Cu tatal copiilor vorbim des, tare recunoscator este, pentru ca de  unul singur ne-a zis ca nu avea cum sa reuseasca cu trei copilasi micuti in brate. Este o familie muncitoare, lucreaza mult,  cu mare grija orice coltisor il repara, atat de mult pretuiesc ajutorul oamenilor si de fiecare data cand finiseaza ceva, ne transmit poze si ne multumesc din suflet ca nu i-am lasat pe drum. Dragii nostri, mai au  multe de facut si va rugam din inima sa continuam sa ii ajutam, sa ii vedem pe acesti pici in casuta lor, sa se bucure si ei, ca au cuibul lor si ca nu trebuie sa mai stea pe la vecini. Si asa viata a fost dura cu acesti copilasi, mamica lor nu mai este in viata, taticul lor se straduie sa aiba grija de ei si mai mult pentru ca el acum este pentru doi parinti((( Va rugam din inima sa le daruim putin sprijin si ajutor, haideti sa schimbam destinul la trei copilasi. Mamica lor de sus, ne va fi tare recunoscatoare pentru ce putem face, pentru copilasii ei, care si asa au suferit prea mult in viata...

Din orice tara, pentru 3 copilasi ramasi fara mamica lor, va rugam sa donati cat va lasa bunatatea inimii aici, pentru casuta lor ce a fost mistuita de flacari: 

https://www.caritate.md/donations/impreuna-pentru-trei-copii-ramasi-orfani-de-mama-ce-le-au-ars-casa

Galerie

14 Mar, 2023

Dragii nostri, venim cu noutati frumoase. Zilele acestea am primit de la taticul copiilor, cum merg lucrarile pentru a renova casa dupa incendiu. E o mare Binecuvantare pentru acesti copilasi ca sunt ajutati de noi, oamenii, e o mare recunostinta pentru acest tata sa isi poata renova casa. Speram din suflet sa reusim in cateva luni sa le oferim posibilitatea sa isi repare complet casuta. Au mult de lucru, au multe de facut, insa speranta pentru aceasta familie s-a aprins la ei si asta doar datorita voua, dragii nostri, ce ne-ati auzit mesajul nostru si continuati sa daruiti bunatate si fericire, acolo unde era doar disperare si durere. Va rugam din suflet sa continuam sa le aducem acestor copii sansa sa creasca in casuta lor. Si asa soarta a fost prea dura cu ei, auu ramas fara mama, iarna au ramas fara acoperis. Insa bunatatea noastra le poate oferi sansa sa aiba casuta lor renovata.

Va multumim ca existati si va multumim pentru tot ce putem oferi, impreuna. 

Galerie

16 Jan, 2023

Am dat start campaniei

Ştiri